MoosecreekRV (voorheen SAN-SUZ-ED) Columbia Falls, Montana

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
MoosecreekRV (voorheen SAN-SUZ-ED)
11505 U.S. Highway 2
Columbia Falls Montana 59912
Verenigde Staten

GPS-locatie:
48.462876, -114.003195

Telefoonnummer:
1-800-630-2623

Website:
moosecreekrv.com/

E-mailadres:
reservations@moosecreekrv.com

Aanvullende informatie:

Op de Highway 2 van West naar Oost Glacier tussen Coram en WestGlacier (8 km voor de westelijke ingang van het park).


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 17-07-2019 door

Mooie camping in het dennenbos vlakbij het plaatsje West-Glacier en op zo'n 5 kilometer van het plaatsje Apgar vanaf waar er een gratis Shuttlebus gaat naar alle mooie hikes in de buurt. Het toiletgebouw is schoon en je kan gebruik maken van een gratis warme douche. De Wifi werkte uitstekend en bij ons zelf tot op de campingplek. Aardig en behulpzaam personeel!

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 06-06-2019 door

Deze camping heette voorheen San-Suz-Ed. Maar is in 2018 overgenomen en de nieuwe eigenaren hebben de naam gewijzigd. Vlak buiten het Glacier NP. Mooi gelegen in de bossen. Er is een leuk sportveld, waar de kinderen heerlijk hebben gevolleybald en gebasketbald. Je kan er ook huisgemaakte lekkernijen kopen voor een picknick onderweg.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 17-09-2018 door

Aardige camping voor een bezoek aan het Glacier Park. Ruime plekken in een dennenbos. De camping ligt vlak aan de grote weg hetgeen nogal lawaaiig is. Goed toilet en douchevoorzieningen, wij hadden een plek met full hook up. De man aan de receptie was aardig voor mensen maar niet voor dieren, trapte zijn grote hond (soortDeense dog) letterlijk zijn kantoor in. Daarom 2 extra strafpunten plus een punt aftrek voor de lawaaige weg.

Kosten per nacht: $43.36

Bezocht op 02-06-2018 door

Mooie en keurige camping met open plekken en plekken in het bos. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaren. Uitstekende ligging om West Glacier Park te bezoeken. Alleen centrale vuurplaats, maar dat vonden wij geen probleem.

Kosten per nacht: $34

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!