Applewood RV Resort Wheat Ridge, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Applewood RV Resort
11600 West 44th Avenue
Wheat Ridge Colorado 80033
Verenigde Staten

GPS-locatie:
39.7769546, -105.1292037

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

(voorheen Prospect RV Park)


Eenvoudige camping met full hook-up plaatsen en partial hook-up plaatsen. Reserveringen worden alleen telefonisch aangenomen.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2019 door

Eerste camping van onze reis. Gekozen omdat het dicht bij Cruise America ligt. Lelijkste camping van onze reis, maar vriendelijke eigenares. Onze plaats was dubbel geboekt. Na bellen kwam de eigenares snel en konden we op een soort parkeerplaats staan, met stroom. Prima sanitair/gemeenschappelijke ruimte.

Bezocht op 22-07-2019 door

Dit is eigenlijk geen camping, maar een parkeerplaats zonder enig groen en dus eerder ongezellig. Het personeel is wel vriendelijk. Wij logeerden hier de laatste nacht, zodat we 's morgens vroeg onze RV konden binnenbrengen bij Cruise America, op amper een kwartiertje rijden.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 30-05-2019 door

Je staat hier echt op een parkeerplaats, naast elkaar op het grind, geen groen. Maar direct achter de camping is een natuurgebied waar je kan wandelen en vissen. Prima voor een laatste overnachting, 20 minuten van Camperverhuur Road Bear. Super aardige eigenaren, goed sanitair.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 24-09-2017 door

Goedkoopste rv site. Super plek en dichtbij het verhuurbedrijf van Cruise America, hoogstens 30min. Op deze site staan alleen maar campers, maar mooie plek. We hadden voor dit geld een full hookup plek. Vraag ook om een badkamersleutel. Dan krijg je toegang tot je 'eigen' badkamer welke je met nog 4-5 mensen deelt (wel een voor een) Maar zeer fijn en zeer goede douche! De beste van de vakantie

Kosten per nacht: $39.5

Bezocht op 28-07-2017 door

Typisch amerikaanse Rv met veel vaste plaatsen. Vriendelijke eigenaars, we kregen zelfs muntjes voor de bus naar Denver. Denver met de bus goed te bereiken. Sanitair prima, eigen ruimte met code Ligging aan doorgaande weg naar Denver

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 18-07-2017 door

Prima camping dichtbij Denver. Een goede eerste stop/nacht na het ophalen van de RV. Walmart dichtbij en een busstop om naar Denver downtown te gaan is bijna voor de deur. Vriendelijke eigenaars die goede info kunnen geven om met de bus naar Denver te gaan. (Wat aan te raden is want een RV kan je er nergens kwijt!)

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 14-08-2015 door

Niet heel bijzonder RV park maar goede ligging ten opzichte van de stad. Op loopafstand van bus richting downtown Denver (enkele reis 2,25$). Sanitair is goed.

Kosten per nacht: $36.35

door op 27-05-2015

Wel nette camping, maar geen groen. Je staat hutje mutje op elkaar met de campers en krijgt echt het idee dat je op een parkeerplaats ondergebracht bent. Personeel was wel vriendelijk.

door op 01-09-2010
Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Volgend jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan