Bridalveil Creek Campground Yosemite National Park, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bridalveil Creek Campground
Glacier Point Road
Yosemite National Park Californie, 95389
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.6637001, -119.6241269

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Aan Glacier Point Road. Ongeveer 8 mijl (13 km) ten oosten van de kruising met Wawona Road (Hwy 41). Mocht je naar Glacier Point gaan (mooi uitzichtpunt) dan kom je langs deze camping. De camping ligt ongeveer 45 minuten rijden ten zuiden van Yosemite Valley en 45 minuten rijden ten noorden van Wawona. De camping ligt op 2.200 meter hoogte; je moet een aardige klim maken voor je er bent.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Mooie plekken, veel bomen. Schaduw en zon. Kijk voor informatie over reserveren op recreation.gov. Deze camping heeft géén douches: douchen kan in Half Dome Village in Yosemite Valley.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Overige faciliteiten

  • Toiletten en wastafels
  • GEEN douches!
  • Watertapkraantjes
  • Vuurkorf/barbecueplaatsen
  • Berenlocker voor voedsel, drank en toiletgerei

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-08-2015 door

Een first come, first serve camping midden in Yosemite Park. Er is niets, alleen een aantal wc's en een Ranger die toezicht houd. Het Yosemite center ligt op 45 min. rijden, dus zorg dat je al je boodschappen etc bij je hebt. De plekken zijn ruim en midden in de natuur. In de omgeving zijn veel wandelroutes, die je bij de Ranger kunt ophalen. De grote tip is wel; neem een trui en een lange broek mee! Wij waren er begin Augustus en toe was het s'nachts 1 graden boven 0. Dit komt omdat je op ruim 2 km hoogte zit. De weg ernaartoe (Glacier Point Road) is smal, maar er gaan ook bussen doorheen, dus met de camper lukt het prima.

Kosten per nacht: $18

door op 05-08-2015

Met een camper goed te doen, want je hebt alles bij je. Mooie grote plekken met veel bomen. Toiletgebouw niet erg schoon en s'avonds donker. Glacier Point op ca. 25 min. rijden en Yosemite Valley ca. 40 minuten. $ 14,- per nacht.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan