Sunset State Beach Campground Watsonville, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sunset State Beach Campground
201 Sunset Beach Road
Watsonville Californie 95076
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.8871619, -121.830651

Telefoonnummer:
1-831-763-7062

Website:
parks.ca.gov/?page_id=544


Reserveren van plaatsen kan via http://www.reserveamerica.com/camping/sunset-sb/r/campgroundDetails.do?contractCode=CA&parkId=120094


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Overige faciliteiten

hout voor kampvuur te koop


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 23-08-2019 door

Als je naar de camping toe rijdt, verwacht je niet dat het best wel een mooie camping is. Het ligt tussen de akkerbouw-velden, een eind van de grote weg. Voor een tussenstop nog wel te doen, maar niet voor langer wat ons betreft. Sanitair oud en vies. Veel lokale gasten leek het. Je loopt zo naar het strand.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 06-08-2019 door

Camping, gelegen in het duingebied. Na het oversteken van een (hoge!) duin ben je aan het strand. Het is een State Park campground, maar niet al te best onderhouden, evenals het duinpad naar het strand qua onderhoud veel te wensen overliet: een gamele trapje die voor ouderen in elk geval niet meer begaanbaar leek. De plek die we kregen op de campground was voor één nacht okay, maar wel open en zonder privacy. We deelden het veld met een aantal jongerengroepen (onder begeleiding) wat toch wel wat overlast meebracht tot diep in de nacht. Sanitair was erg vervuild: verstopte toiletten. 's Ochtends ging er wel weer een schoonmaakploeg doorheen. Wat gemengde gevoelens over deze campground: Locatie, prima; onderhoud, matig, campsite, matig. Ik zou er denk ik niet weer voor kiezen, zeker omdat de prijs aan de hoge kant is voor een no-hook-up campsite.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 19-08-2018 door

Natuurcamping. Ligging is leuk. Het ligt in het bos achter een duin. Rustige omgeving. Je loopt de duin over en zit op het strand. Ruime plek met privacy. Er zijn geen faciliteiten aanwezig. Geen stroom, water of afvoer. Ook op de camping is geen water af en aanvoer mogelijk, dit moet je op een camping in het dorp doen. Er is een douche op de camping. Deze betaal je met muntjes. Wij hadden echter geen quarters bij ons. Douchen in de camper kan altijd. In het dorpje is aanbod voor een walvissen of vogel tour.

Bezocht op 07-08-2018 door

Camping op prachtige locatie, met prima douches (waar je wel voor moet betalen:() prachtig om Savonds de zon in de zee te zien zakken. Wel is het er altijd fris! Je hebt hier heel vaak een zee mist.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 19-07-2017 door

Eenvoudige staatscamping, camping was vol maar was heel rustig. Geen voorzieningen als stroom of water maar dat heb ik niet gemist. Vua een klein klimmetje over de duin zit he direct asn de pacific. Wij hadden met T-mobile daar geen bereik.

Bezocht op 21-05-2017 door

Een eenvoudige camping zonder aansluitingen voor een RV. Sanitair gedateerd. Wel een mooi park met ruim opgezette plaatsen.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 28-09-2016 door

Mooi en rustige natuurcamping vlakbij het strand. Wij zaten op plek 068 vlakbij een weg die naar het strand ging, die weg is wel een aardige klim, zeker op de terugweg, maar het strand is de moeite waard! Grote plaatsen. Als je van plan bent naar Big Sur te rijden, stop dan onderweg bij restaurantje Nepenthe. Prachtige omgeving en uitzicht en heerlijke cappuccino . Wij kwamen daar helemaal tot rust

door op 05-08-2015

Prachtige camping, dichtbij het strand. Een duin over lopen en je bent bij een mooi en super rustig strand. Sanitair prima

door op 23-08-2014

Sunset doet zijn naam eer aan, mooie zonsondergang. Sanitair was vies, en ook de picknicktafel konden we door viezigheid niet gebruiken. Dure camping voor zonder water en electra.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!