Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Rocky Mountains

Zoek niet langer naar tour-operator die jouw vakantie in de Rocky Mountains uitstippelt. Tioga Tours heeft jarenlange ervaring en een team vol enthousiaste reisadviseurs in huis om van jouw reisdroom een droomreis te maken. We werken samen met allerlei grote camperverhuurders en bieden je altijd een scherpe prijs. Je camperhuur in Rocky Mountains begint in een plaats waar een verhuurlocatie is: bijvoorbeeld Denver of Salt Lake City. Je hebt in Rocky Mountains de keuze uit verschillende camperverhuurders en verschillende modellen.

Snel naar

Camperhuur Rocky Mountains Camperhuur Rocky Mountains

Veelgestelde vragen camperhuur Rocky Mountains

Camper of auto huren in Rocky Mountains?

Dit kan allebei. Twijfel je of je in Rocky Mountains een auto of camper wilt huren? Lees eens onze blog over autohuur versus camperhuur. Vaak zijn rondreizen door de Rocky Mountains toegespitst op het zien van veel natuur. Bijkomend voordeel met de camper is dat je alles bij de hand hebt, op ieder mooi stukje kun je stoppen voor je kopje koffie.

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In de Rocky Mountains werken we samen met allerlei camperverhuurders. Zij bezitten een breed aanbod, waardoor er vast een camper tussen zit die aansluit op jouw wensen, van back to basic tot luxe, ruime campers. In de grote plaatsen in de Rocky Mountains, zoals Denver en Salt Lake City vind je de meeste verhuurders. Maar je kan ook bijvoorbeeld in Seattle of zelfs Vancouver beginnen, afhankelijk van wat jouw routewensen zijn natuurlijk.

Welke campers kan ik huren in Rocky Mountains?

In Amerika geldt dat wat voor ons groot is, daar normaal is. Overigens zijn de wegen en parkeerplaatsen hierop ook geschaald. Een camper van 7,5 meter zal voor ons al als luxe aanvoelen, maar is daar een normaal model. Onze camperverhuurders hebben vaak een brede vloot tot hun beschikking, dus als je kleiner of groter wilt, dan kan dit ook. Er is altijd wel een mooie camper voor jouw camperhuur in Rocky Mountains.

Kan ik een campereis in de Rocky Mountains combineren met Canada?

Ja, je mag je huurcamper in bijvoorbeeld de Rocky Mountains ophalen en inleveren op een van de locaties in Canada of andersom. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat de betreffende camperverhuurder daar een verhuurlocatie heeft. Je kan ook wel beginnen in Amerika, tussendoor reizen in Canada en eindigen in Amerika, zoals bijvoorbeeld in de route: Canadian Rockies & Yellowstone. Laat je adviseren door onze reisadviseurs, die kijken naar jouw reiswensen om de Rocky Mountains en Canada te combineren en leggen je de mogelijkheden binnen jouw budget uit.

Wat is het beste startpunt voor een camperreis in de Rocky Mountains?

Denver en Salt Lake City zijn populaire beginplaatsen voor camperhuur in Rocky Mountains. Jij beslist natuurlijk in welke windrichting je daarna vertrekt. Combineer iconen als Mount Rushmore en Yellowstone met elkaar of ga richting de beroemde Oregon Coast.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Rocky Mountains?

Wil je meer weten over verzekeringen, reizen met kinderen & camperhuur, het betalen van de borg en welk rijbewijs je nodig hebt voor het besturen van een camper: je vindt het allemaal terug in onze vraagbaak.

Vraag een vrijblijvende offerte
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}