Camper huren Amerika

Voor camperhuur in Amerika ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een camper huren voor je reis door Amerika, kijk dan goed in welke steden de camperverhuurder van jouw voorkeur een verhuurlocatie heeft. De ene Amerikaanse camperverhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kom je er niet uit? Mail of bel ons voor advies. Of kom langs: op ons kantoor staat een C-25 camper, het meest verhuurde model in Amerika.

Camperhuur Amerika camper van Escape Campervans in Rocky Mountain National Park Camperhuur Amerika bij El Monte, op de camping

Camperhuur Amerika - camperverhuurders

Bij camperhuur Amerika heb je de keuze uit verschillende camperverhuurders. Kijk goed naar de verhuurlocaties. Wil je een camper huren in West-Amerika, dan is de keus groot. Elke verhuurder heeft een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of Las Vegas. Wil je een camper huren in het oosten van Amerika, dan vallen enkele verhuuders af.

Alle camperverhuurders in Amerika

Camperhuur Amerika - campertypes

Ga je een camper huren in Amerika, dan kun je kiezen uit meerdere campertypes. Huur het campertype dat past bij jouw reisgezelschap en wensen. Tip: het is niet waar dat de kleinste camper het goedkoopst is om te huren. De C-klasse campers zijn in Amerika het meest voorkomende model en hebben daarom vaak een gunstige huurprijs.

Alle campertypes in Amerika

Camperhuur Amerika camper van Cruise America in Monument Valley Camperhuur Amerika bij Roadbear

Jouw camperroute door Amerika

Huur je een camper in Amerika, dan wil je natuurlijk een mooie route rijden. Je kunt een mooie route kiezen, een bestaande reis aanpassen of zelf een route samenstellen:

  • Vind populaire camperrondreizen in Amerika en pas ze aan
  • Stippel je eigen route uit met onze routeplanner
  • Tip: heb je een mooie route gemaakt of gevonden? Met onze campingplanner zoek je er eenvoudig leuke campings bij
  • Persoonlijke reisgids: je kunt gratis je eigen persoonlijke reisgids aanvragen met daarin een uitgebreide beschrijving van alle plaatsen op je route, leuke tips voor onderweg én de adressen van jouw favoriete campings
Route Best of the West door Zuidwest-Amerika Gebruik de routeplanner van Tioga Tours om zelf een route uit te stippelen door Amerika

Aanbiedingen

Wil je een camper huren in Amerika, onthoud dan goed: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de huurprijs. Op onze aanbiedingenpagina vind je alle huidige vroegboekkortingen en specials.

Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!