Camperverhuurders Amerika

Er zijn verschillende camperverhuurders in Amerika. De ene verhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kijk daarom eerst goed welke camperverhuurders in welke stad een verhuurlocatie hebben. Bijna alle Amerikaanse camperverhuurders hebben in ieder geval een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of San Francisco. Naast verhuurlocaties zijn er tussen de camperverhuurders ook verschillen in de leeftijd van de vloot, luxe van de campers en daarmee samenhangend: de prijs. Kom je er niet uit? Mail of bel ons en we helpen je de juiste keuze te maken. Klik op een verhuurder om meer te lezen over de verhuurlocaties en campermodellen.

Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Ze hebben vijf campermodellen: een pickup-camper en vier C-klasse campers, variërend in lengte. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en bijna dertig verhuurlocaties in Amerika.

Cruise America

Road Bear RV

Amerikaanse camperverhuurder Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en alle campers zijn voorzien van een generator en luifel. De grotere campers hebben bovendien een slide-out. Road Bear heeft locaties in zowel West- als Oost-Amerika.

Logo Road Bear RV

El Monte RV

El Monte verhuurt al meer dan veertig jaar verschillende modellen campers in Amerika, van compacte campers van 22 feet (C-Small) tot luxe campers van touringcarformaat (Class A slide-out). El Monte heeft verhuurlocaties door het hele land. De campers die El Monte verhuurt, zijn maximaal twee jaar oud.

El Monte RV

Britz USA

Britz is een camperverhuurder in Amerika. De campers van Britz USA zijn niet ouder dan drie seizoenen. Je kunt zowel een C-model als B-model (buscamper) toegewezen krijgen. Britz heeft verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika, Denver en aan de oostkust.

Britz USA

Escape Campervans

Escape Campervans verhuurt hippe, compacte campers in Amerika. Zo combineer je avontuur met gemak én je bespaart op de kosten. Er zijn elf verhuurlocaties in de VS, waartussen one-ways zijn toegestaan.

Escape Campervans logo

Native Campervans

Native Campervans verhuurt compacte campevans in het westen van de VS: Denver, Las Vegas en Salt Lake City. Zo kun je op een avontuurlijke manier het land ontdekken. Tegen ene toeslag zijn one-ways toegestaan.

Native Campervans logo

Mighty Campers

Mighty Campers is onderdeel van El Monte RV en verhuurt campers in Amerika van drie tot vier jaar oud. Er zijn vier verschillende modellen, van 22 feet-campers voor stellen tot grote gezinscampers. Mighty Campers heeft verhuurlocaties in Dallas, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Orlando.

Mighty Campers
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan