Vraag offerte

Cruise America

Logo Cruise AmericaCruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Men heeft vijf campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties in Amerika waar je de camper kunt ophalen en inleveren. De campers zijn nul tot vijf seizoenen oud. Alle werknemers zijn sinds 2014 mede-eigenaar van het bedrijf en dat levert zeer toegewijd personeel op.

Flex-rates camperhuur

Cruise America werkt met het zogenaamde flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Bijzonderheden campers Cruise America

Omdat Cruise America de campermodellen in grote aantallen aangeschaft, heeft Cruise America veel te zeggen over de indeling en uitvoering ervan. Hierdoor heeft men in de loop der jaren zeer eenvoudig te gebruiken campers weten te ontwikkelen met tal van slimmigheidjes:

  • Grote, lage instap zonder (kwetsbaar) uitschuiftrapje.
  • Achteruitrijd-radar
  • Smalle achterbumper, die voorkomt uitzwenkschade
  • Verlengde wielbasis, die voorkomt uitzwenkschade
  • Geringere hoogte, die voorkomt schade aan het dak

Bekijk de video's van camperhuur bij Cruise America

App Cruise America

Wil je de instructievideo's onderweg nog eens bekijken? Download dan de gratis Cruise America App (Android en iOS). In de app kun je ook de gebruikershandleiding raadplegen en opzoeken waar je een benzinestation, watervul- en dumpstation, supermarkt of restaurant vindt.

Meer weten over camperhuur bij Cruise America?

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan