Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Alaska

Droom jij over een verre reis naar het ongerepte Alaska? Zoek niet verder! Wij helpen je op weg met jou reis naar Alaska. Ervaar de ultieme vrijheid met camperhuur in Alaska, vanuit Anchorage. Wij werken samen met diverse verhuurders en kunnen jouw wensen omzetten in jouw droomreis, binnen jouw budget. Je kunt jouw Alaska-reis combineren met het Canadese Yukon of met knoop een rondreis hier vast aan een cruise van de Holland America Line.

Snel naar

Camperhuur Alaska Camperhuur Alaska

Veelgestelde vragen camperhuur Alaska

Camper of auto huren in Alaska?

Dit kan allebei. Twijfel je of je in Alaska een auto of camper wilt huren? Lees eens onze blog over autohuur versus camperhuur. Tijdens een reis door de ongerepte natuur van Alaska is het echt een voordeel dat je alles bij de hand hebt. Je zult door stukken rijden waar je kilometers lang geen winkels tegekomt, dus het is fijn om met gevulde camper rond te rijden. Stop onderweg bij de mooiste plekken voor jouw kopje koffie!

Met welke camperverhuurders werken jullie samen?

In de Alaska werken we samen met één camperverhuur. Vanuit de hoofdstad Anchorage kun je een camper ophalen van onze verhuurder Cruise America. Je kunt ook jouw reis combineren met een reis door bijvoorbeeld het nabijgelegen Canadese Yukon. In dat geval kun je een camper ophalen in Whitehorse, van de verhuurder Canadream en Fraserway.

Welke campers kan ik huren in Alaska?

Voor Alaska gelden meer restricties dan voor andere gebieden. Het hoogseizoen is korter, de weersomstandigheden heftiger en de wegen zijn niet met alle voertuigen toegankelijk. Het verschilt per verhuurder welk model camper je kunt huren. Bij Cruise America zijn alle modellen beschikbaar, maar wanneer je bijvoorbeeld in Yukon met Fraserway wilt huren, zijn de C-Large en de Extra-Large niet beschikbaar. Wanneer je een offerte-aanvraag bij ons inlevert, kijkt onze reisadviseur met je mee naar jouw mogelijkheden.

Kan ik een campereis in de Alaska combineren met Canada?

Absoluut. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw camperreis in Alaska te combineren met een reis door Canada. Een populaire route is bijvoorbeeld de Alaska & Yukon Explorer, waarbij je langs de gletsjers, besneeuwde bergen en diepblauwe fjorden van deze gebieden reist.

Wat is het beste startpunt voor een camperreis in Alaska?

Anchorage is het enige startpunt voor een camperreis in Alaska via ons. Bekijk onze voorbeeldroutes en vraag vrijblijvend een offerte aan, we geven binnen één werkdag al antwoord. Onze reisadviseurs denken graag mee met jouw wensen op het gebied van de route, bijzondere excursies en budget,

Zijn er reisblogs en reisverslagen over camperhuur in Alaska?

Vele reizigers gingen je voor. Op onze website vind je talloze reisverslagen, zo ook reisverslagen over een campereis in Alaska. Verder houden wij wekelijks onze blogs bij waarin we schrijven over allerlei bestemmingen.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Alaska?

Wil je meer weten over camperhuur in Alaska en de algemene vragen die je hierover hebt, over bijvoorbeeld een rijbewijs, de borg of een camperhuur met kinderen. Je vindt de antwoorden in onze vraagbaak.

Vraag een vrijblijvende offerte
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}