Behind the falls

Door Gerard en Jodi - 15-09-2022 03:08

Met zo'n blog die we bijhouden moet je natuurlijk wel een klein beetje in de sfeer van het land blijven, dus 'een wandelingetje achter de watervallen' klinkt net even iets minder. Onze dag vandaag in Clearwater was redelijk relaxt. Na het ontbijt alle slangen (afvalwater, schoon water en elektrisch) weer afgekoppeld en onze woonkamer en slaapkamer weer ingeschoven tot normale proporties.


Camper weer gestart en ditmaal was onze bestemming de Moul Falls en de Spahats Creek Falls. Gisteren kwamen we er al langs, maar onder het motto 'save the best for last' hadden we besloten deze watervallen voor vandaag te bewaren. Ook al omdat de Moul Falls toch een aardige wandeling (en afdaling) voor ons in petto hadden. Uurtje heen, uurtje terug. Eindbestemming was een prachtige waterval waar we achterlangs konden lopen. Het pad was wel een beetje glibberig, maar het idee om hier uit te glijden en in een ijskoud 'bad' te belanden zorgde ervoor dat we geconcentreerd geen foutjes maakten.


Uiteraard weer de nodige fotootjes en filmpjes gemaakt en vervolgens door naar de Spahats Creek Falls waar we in een megadiepe kloof naar beneden keken waar de waterval tussen rotspartijen naar beneden klaterde.

Daarna vonden we het voor vandaag wel genoeg. Na opnieuw een  bezoek aan het pinapparaat (goh, alweer?) en de liquorstore hebben we de rest van de middag in het zonnetje aan het Dutch Lake doorgebracht en nog even wat drankjes genuttigd bij het 'painted turtle restaurant' op de camping met prachtig uitzicht over het meer...

Morgen weer door en zo langzamerhand komt het eindpunt, Vancouver, weer op de borden te staan vrezen we. Daarvoor eerst nog Savona, Cache creek en Whistler. Cheers from gorgeous Canada!!
 

Reacties

Gea 15-09-2022 07:31 {{button-66385}}

Geniet nog even lekker van het laatste deel van jullie reis. Toch niet naar Vancouver Island??

Hester 15-09-2022 08:24 {{button-66389}}

Prachtige foto's en verhalen weer 🥰 Dat wordt serieus afkicken volgende week. Alhoewel Voorthuizen is ook geweldig

Sandra 15-09-2022 18:44 {{button-66398}}

Wat een onwijs mooie natuur daar in Canada, heb je nog even onder de waterval gestaan?

Gysan 15-09-2022 19:01 {{button-66400}}

Ga nog even lekker genieten en vooral uitrusten. Voor je het weet sta je weer op het vliegveld.

Wat een geweld dat water, blijft indrukwekkend. Ook het geluid denk ik.
Veel plezier nog.

Alfons en Tanja 15-09-2022 21:58 {{button-66401}}

Wat een prachtig avontuur. Geniet er nog even van! Groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan