Inleveren

Door Connie en Peter - 26-09-2019 16:39

24 september 2019

Vandaag moeten we voor 11:00 uur de camper inleveren. Hiervoor rijden we naar Abbsford.Het is 73 km rijden.Om 8:45 vertrekken we uit Vancouver en om 10:00 uur komen we aan bij de camperverhuur. We zijn niet alleen. Vandaag verwachten ze 10 campers retour.

Om 11:00 uur worden we met de shuttle naar ons hotel in Vancouver Richmond gebracht. Het Accent Inns Vancouver Airport Hotel Een mooi hotel met grote kamers. 

Het is opnieuw mooi weer om erop uit te gaan. We informeren naar de wijze waarop we met de metro naar Vancouver kunnen.

Een wandeling van 25 minuten, dan zijn we bij de metro die ons in de buurt brengt van Grandville Island. Hiervoor moeten we nog wel een stukje lopen in Vancouver en stukje met de rondvaartboot. Op Grandville Island is een public market. Een hele mooie overdekte markt met zeer diverse kraampjes. Een in het oog springende kraam is een viskraam waarbij de vis er geweldig uit ziet. 

Na een paar uurtjes zoet te zijn geweest, gaan we weer terug. 's avonds eten we bij Denny's. Op de kaart staan ook heerlijke ontbijtgerechten. Morgen maar weer heen. Als we terug zijn in het hotel nog een paar uurtjes TV gekeken en daarna slapen.

.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan