Dag 21 - Dagje Banff

Door Marjan - 26-09-2019 02:42

Eerst langs de tourist information. De wifi werkt. Weer wat foto’s bij de blog gezet. Leuk alle reacties te lezen. Leer Abel het liedje maar “all I want for Xmas are my 2 frontteeth”. Ja we doen en zien inderdaad heel veel. Ben blij met de blog want dan kan ik teruglezen want je vergeet snel.

Vandaag een “rustige dag”. Ik wil graag het stadje in en wat winkels kijken. De auro geparkeerd en alles is op loopafstand. Er zijn gratis shuttle bussen naar alle toeristische attrakties, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. De meeste winkels zijn souvernirwinkels en die lijken veel op elkaar. Toch wat leuke dingen gescoort. We lopen ook door outdoorwinkels en bekijken een aantal galleries. We lunchen lekker luxe en nemen er de tijd voor. 

In de nacht wat regen maar overdag weer prima weer. Het is 12 graden met een zonnetje dus heerlijk slenterweer. We bekijken een heel mooie tuin met bijna allemaal 1 jarige planten. Kleurrijk geheel met vijvers en mooi gevormde bruggetjes van knoestig hout.

Met de auto willen we nog een rondje om een meer doen. Joes mist een afslag en we maken hiervan gebruik door naar de supermarkt in Canmore te gaan. Het rondje meer valt wat tegen. De zon beschenen bergen daarentegen blijven mooi en ik maak de ene na de andere foto. Vlakbij de camping stoppen we nog bij de hoodoo’s, vreemd gevormde puntige rotsen. Ze worden verlicht door de laagstaande zon. Mooie afsluiting van ons rondje Banff.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan