Dag 31 - 2 okt. Santa Barbara

Door Willem & Mirjam - 03-10-2019 05:53

Vanmorgen vertrokken uit het winderige Pismo Beach. Achteraf vernomen we dat hier veel surf wedstrijden worden gehouden en ideaal was vanwege de wind die hier staat. Onderweg weer door mooie landschappen gereden. We weten inmiddels wel dat je je aan de snelheid moet houden. Zodra je een snelheids wijziging ziet bv bij een plaatsje dan staat er verdekt een politie auto opgesteldt. Je raad het al rij je te hart dan ben je de sigaar. Om die reden zie je ze allemaal snelheid minderen en iedereen doet het. Buiten de bebouwde kom doen ze het via vliegtuigen die je snelheid meten. Uiteraard houden wij ons netjes aan de snelheid. We verbazen ons erover zoveel roofvogels te zien. Met rijden moet ik extra opletten want ze vliegen overal en ik wil ze wel zien!!!

Aangekomen aan de campground waren we blij verrast een mooi zwembad en op loopafstand het strand en er stond geen wind. Je raad het al het werd strand. bij de campground inbegrepen was gratis fiets dus die hebben we lekker gebruikt naar het strand. Nou het was grotendeels bergafwaarts dus we waren er zo. Heerlijk daar een paar uur doorgebracht. Was bijna prive strand. Hier waren we wel even aan toe. Toen terug met de fiets en dat was wel even iets anders berg opwaarts. Waren fietsen zonder versnelling dus was trappen geblazen. Sommige hellingen maar gelopen maar waren blij met de fiets. Op naar het zwembad om even in de hottub te liggen en af te koelen in het zwembad. In de hottub kwamen we weer een amerikaan tegen die dacht dat Nederland een eiland was. Het verbaast ons dat velen dat niet weten.

Morgen onze laatse rit naar Long Beach. Morgen ook de laatse dag dat we onze Amerkaanse simkaart hebben met onbeperkt internet. Dus het kan best zijn dat er geen verslag meer volgt als de wi-fi niet best is.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan