Dag 21 - 22 sept. Las Vegas

Door Willem & Mirjam - 23-09-2019 08:15

Na een warme rit aangekomen in Las Vegas. Je merkt het al aan het verkeer als je in de buurt komt van Las Vegas. Druk en chaotisch.

Op de campground aangekomen, die overigens erg mooi is, camper op de plek gezet en lekker het zwembad in gedoken. Daar waren we hard aan toe en gelukkig dichtbij zoals bij alle plekjes die we hadden gereserveerd. Gelukkig waren bijtijds dus konden lang chillen.

Een taxi geregeld die ons s-avonds naar Fremont street zou brengen. De strip hadden we 3 jaar geleden gezien en wilden nu downtown zien dus Fremont street. Nou dat hebben we geweten. Wat een typetjes lopen daar rond. Amerika is zo preuts maar heb nog nooit zoveel naakte personen gezien en ook blote boobies van klein naar heel groot. Echt bloot!!!! Moeten wel zeggen dat op de verschillende podia goede bands speelden. Daar is alles wel mee gezegd. Buiten 2 dure taxi ritten hadden wij er onze buik van vol en zakken leeg. Maar weer een ervaring rijker. Dit de 2e keer Las Vegas maar NOOIT meer. Morgen nog even lekker het zwembad in en dan richting Barstow.

Reacties

Antonia 23-09-2019 08:34 {{button-60642}}

Vooral het boobies verhaal is hilarisch. Vegas is z’n bestemming die je eens gedaan moet hebben en dat is dan ook vaak wel genoeg. Wij gaan volgend jaar 2 nachten naar Vegas en dat lijkt mij ook voldoende.

Nel 23-09-2019 09:17 {{button-60644}}

Je kan er wel nog een keer op een speciale manier trouwen 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan