Dag 6 : Buffalo

Door De Rutjes - 15-08-2018 05:34

Onze internetverbinding is niet overal supergoed, en op sommige plekken hebben we helemaal geen bereik, maar het is erg leuk om alle reacties op onze verhalen te lezen! En gelukkig gaat alles thuis ook goed.

Vannacht regende het hier in Rapid City, en de druppels klonken lekker hol op het dak van onze “4 windjes”. Vanmorgen was het echter weer droog maar nog wel zwaar bewolkt.

Omdat de afvalwater tanks van onze camper bijna vol waren, moesten we deze legen en dat gebeurt door het aansluiten van een slang op je camper die in een afvoergat in de grond op de kampeerplek gaat. Door ervaring van vorig jaar wisten we dat je deze slang goed moet vastzetten als je de afvoerklep onder je camper opentrekt, anders gaat de inhoud van de tank over je voeten i.p.v. in de afvoer.

Nu bleek echter dat we onze afvoerpijp zo stevig in het afvoergat hadden getrapt, dat we bij het losmaken wel de slang maar niet het koppelstuk uit het gat kregen. Met recht SHIT……. Met de rubber handschoenen aan kon ik wrikken en trekken wat ik wilde, maar er was geen beweging in te krijgen. Met het zweet op de rug en een verschrikkelijk aroma in de neus kreeg ik hem uiteindelijk losgerukt met de stalen haak van het zonnescherm. Meteen de haak maar goed schoongemaakt, maar volgens de jongens ben ik nog de enige die het zonnescherm mag uittrekken met deze haak, zij raken hem niet meer aan.

Hierna konden we op pad om de 213 mijl naar Buffalo af te leggen. Onderweg nog even gestopt bij een andere Scheels All Sports waar Fabian goed slaagde voor schoenen, en daarbij leuk werd geholpen door een aardige verkoper. Deze vroeg uiteraard waar we vandaan kwamen en na een leuk gesprekje verraste ik hem door hem een klompjes-sleutelhangertje als souvenir te geven.  Dit na een idee van vader Kip die altijd kleine sleutelhangertjes met “wooden shoes” meenam op zijn vakanties naar Amerika. Als hij dan een leuke ontmoeting met iemand had, gaf hij als aandenken dit typische Nederlands souvenirtje. Ook nu werd het eenvoudige presentje erg gewaardeerd.

In de namiddag kwamen we aan op de camping Deer Park, een heerlijk rustige camping aan de rand van het stadje Buffalo. Leuk om hier de verscheidenheid aan kampeerders  te zien. Naast ons staat een zilveren “All you need is love” caravan met een grote Ford F350 ervoor en even verderop een camper van het formaat touringcar met ook nog een personenauto op sleep erachter. Leukste is echter de Harley  motorrijder die tegenover ons staat. Hij heeft achter zijn Ultra Glide een karretje hangen, wat hij in nog geen 5 minuten als een soort alpenkreuzer uitvouwt. Dat is nog eens wat anders dan dat geklooi met die stokken met kleurtjes van vroeger, waarbij je er altijd na anderhalf uur achter kwam dat er toch een kleur verkeerd zat.

Nadat we nasi uit eigen keuken hadden gegeten, gingen wij een rondje over de camping lopen en hebben de jongens nog even een balletje over gegooid. Onze buurman kwam vol bewondering even kijken en vertelde dat hij niet wist wie er harder gooide; Fabian of Jelyna.

Morgen moeten we ruim 5 uur rijden naar Yellowstone. Daar verblijven we twee nachten zonder Wifi, dus dat wordt afzien voor sommigen onder ons. Het volgende verslag komt dus iets later.

Reacties

André 15-08-2018 05:47 {{button-54747}}

Leuk verslag! Het blijft een dirty en shitty job but somebody has got to do it! Enjoy Yellowstone!

Miek en Eric 15-08-2018 06:47 {{button-54749}}

Leuk verslag weer, gelachen om de afvoer, maar gelukkig goed afgelopen. En wat leuk de foto’s erbij. Groetjes van ons. Xx

Fred Dolsma 15-08-2018 10:58 {{button-54781}}

Wat een mooie en leuke verhalen.
Geniet er maar lekker van
Groetjes aan iedereen.🏏🏇

Lyda Rutte 15-08-2018 12:00 {{button-54791}}

Hoi allemaal beetje kinderachtig dat jullie die haak niet meer aanraken het is ook jullie shit haha.
Leuk idee van die klompjes.
Groetjes

Karin 19-08-2018 08:44 {{button-55005}}

Wat leuk dat idee van de sleutelhanger. Kan me voorstellen dat ze blij verrast zijn. Ps: nagels goed schoon...?? :-p
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan