Dag 11: Bryce Canyon naar Capital Reef

Door Jeroen, Francine & Faye - 23-02-2018 20:59

Eigenlijk was het verhaaltje van gisteravond nog niet af... omdat we op een zeer koude plek stonden hadden we de verwarming natuurlijk aan en dit zouden we de hele nacht doen. Maar op een gegeven moment ging de koolmonoxide detector piepen... dus wij de deur open zetten (stond in het boekje) lampje ging stoppen met knipperen dus we dachten we proberen het nog een keer, als ie weer gaat piepen gaan we bellen. En  ja hoor klein half uurtje later ging die weer piepen. Dus weer deur open en bellen. Blijkt dat de batterij zich oplaadt op de motor en die was leeg... of te wel motor half uurtje aan en klaar 😃. 

Na een potje Triominos zijn we gaan slapen. Jeroen sliep bij Faye en om uurtje of 4 werd ze wakker van de kou. De verwarming was niet aan... gelukkig lag ze op haar handen dus de koude handen vielen mee. En niet lang daarna ging dat ding weer piepen! Na half uurtje konden we weer slapen. 

Om 9 uur werden we wakker en ik had knallende koppijn! Waarschijnlijk door de warmte en te weinig frisse lucht. Aangezien ik toch moest afwassen was dat wel even fijn. Jeroen ging even met Faye wandelen maar die houdt echt niet van de sneeuw! 

Daarna op naar Bryce canyon. Het is een ander type park dat wat we tot nu toe hebben gezien! Je hebt een lange weg en daarlangs zijn er allerlei uitzichtpunten. Als het wat lekkerder weer is en niet zo koud zou je er hele mooie wandelroutes kunnen lopen maar daar passen we vandaag voor 😂. De uitzichten zijn wel heel mooi! Lijkt een klein beetje op rode stalagmieten maar dan wel echt mega groot!! Nadat we bij de rainbow view even een broodje hebben gegeten gaan we op weg naar de volgende bestemming! 

Het was een lange weg door ‘Grand Staircase-Escalante National Monument’. Een grote vallei met heel veel bomen en bosjes. Je kon kilometers ver kijken over de uitgestrekte bergkammen. 

Ik was erg moe dus heb weer een uurtje geslapen. Na een tijdje zijn we op zoek gegaan naar een camping in de buurt van Capital Reef bij voorkeur met douche! Maar helaas... alle campings die in de buurt waren, waren zonder douche... wel een paar met wc maar ook een hoop campings waren dicht dus een met wc is al fijn aangezien onze wc in de camper vol zit en als we hem legen we eerst weer een gallon anti vries er in moeten doen voordat we hem weer konden gebruiken. Ik had een camping gevonden via de Cruise America app (die helpt ons top met campings vinden!) midden in Capital Reef die het gehele jaar open was. Dus daar naar toe gereden. Daar aangekomen blijkt het weer een onbemande camping te zijn (net als die in Bryce Canyon) en er nog een tentje en een caravan staat. Midden in de bergen! Er zijn ook een paar hertjes! Het enige wat we miste is een douche en mobiel bereik 😱 (Tis maar goed dat ik heb gevraagd aan jullie pas na 2 dagen alarm te slaan, want we leven nog wel maar kunnen nergens op reageren haha) Blijft toch eigenlijk raar dat er vroeger helemaal geen mobiele telefoon en internet was en tegenwoordig je (ik in dit geval) bijna niet meer zonder kan 🙄. 

Lekker even pasta gegeten en Faye heeft voor het eerst deze vakantie iets anders gegeten dan crackers en patat 🎉 

Aangezien Faye nogal zeer aandachtig Vaiana zit te kijken (15 min en dan is de concentratie weer weg) wilde Jeroen de hele film ook even kijken haha 

Faye ging op tijd slapen en wij ook... we waren kapot! 😴

Reacties

Ilja 23-02-2018 21:08 {{button-50306}}

Was weer prachtig!!! Jullie maken veel mee! Hier is het prachtig weer🌞😉😘

Rutger 27-02-2018 17:51 {{button-50318}}

Ok. Nu ben ik echt stinkjaloers!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan