Home again

Door Ed en Jolanda Bakker - 10-06-2018 20:51

07-06-2018

CALGARY

24°c

160 km

Calgary west Campgound

SIGHTSEEING CALGARY

Op onze laatste dag van de vakantie zijn wij nog even op stap geweest. Rustig de ochtend doorgebracht bij de RV daarna de laatste dingen ingekocht en door downtown Calgary gereden. Aan het einde van de middag zijn wij nog even richting Banff gereden. Theo en Yvonne zijn daar vandaag aangekomen en het leek ons gezellig om elkaar daar te treffen. Hoe bijzonder is dat! En nog eens reuze gezellig. Even bij beppen over alle avonturen die wij allemaal hebben meegemaakt en natuurlijk opscheppen wie de meeste dieren heeft gespot. Op dit moment staan wij voor! Maar .... wij zijn aan het einde van onze vakantie en zij hebben nog een aantal dagen tegemoet. Aardig als ik ben 😜 heb ik ze tips gegeven waar ze de meeste wildlife kunnen spotten. Ik kan het niet over mijn hart verkregen, dat als je in Canada bent je vrij weinig wild spot. Zo hebben ze ook weinig Elks gezien, terwijl die juist het snelste te zien zijn. Zo ook op de campground waar ze staan. Elke avond staat daar dezelfde groep. Nadat wij uit eten zijn geweest met zijn allen, en wij Theo en Yvonne weeg hadden afgezet bij de campground, stonden ze er juist deze avond niet!!! Hoe vreemd was dat???? Ze stoten ze af, whahaha.  Enfin jammer de bammer maar ik heb nog genoeg tips achtergelaten. Wij rijden weg en nog geen 5 min later, op dezelfde weg even de bocht om, wie staan daar???? De Elks, lachen!!!! Wij direct foto’s gestuurd natuurlijk!!! Hoe is het mogelijk!!!! Een beetje rivaliteit is leuk!!! Het was is ieder geval een mooie afsluiting van onze vakantie!

 

08-06-2018

CALGARY - AMSTERDAM

24°c

BACK HOME AGAIN

De ochtend begon weer lekker rustig. Alle tijd om de koffers te pakken, alhoewel dit altijd een stressmomentje is of de koffers niet te zwaar zijn, in dit geval wel bij Ria bleek later op het vliegveld. Gelukkig had ik nog wat ruimte over zodat er niet bijbetaald hoefde te worden👌.  Verder de spulletjes weer opgeruimd en de RV rijklaar gemaakt voor Ed die, nadat hij ons heeft weggebracht naar de Airport, verder rijdt richting Saskatoon en weer donderdag thuis komt.

Rond 11.30 uur naar Calgary Airport gereden, Ed uitgezwaaid (altijd weer ff moeilijk momentje voor mrs Emo) nog wat kunnen shoppen op het vliegveld (Ria kon ‘t niet laten, haha), wat gegeten en voor wij het wisten zaten wij weer in het vliegtuig op weg naar het ook zo zonnige en warme Nederland. De reis ging weer reuze snel. Ik moet hier wel bij zeggen dat ik niet zo’n gezellige medepassagier ben. Zodra ik in het vliegtuig zit en de film heb opgezet, die ik negen van de tien keer niet afkijk, slaap ik veel. Meestal wordt ik wakker vlak voor het ontbijt, 1,5 uur voor aankomst. Sorry Ria! Gelukkig heeft zij de reis ook als vrij snel ervaren.

09-06-2018

ALMERE

21°c

Inmiddels weer thuis en het gewone leven is weer begonnen. Nu maar weer snel over de jetlag heen komen.

Eindconclusie voor deze reis; wij kunnen terugkijken naar een, wederom, geslaagde vakantie met prachtig mooi weer, in goed gezelschap en een hoop gezelligheid. Wij hebben mooie nieuwe plekken ontdekt van Montana en Wyoming, maar ook oude plekken opnieuw bekeken. Wij hopen dat wij Ria een geweldige belevenis mee hebben kunnen geven en dat ze hiervan genoten heeft, maar daar twijfelen wij niet aan. Wij in ieder geval wel!

Het is altijd weer jammer om de vakantie weer af te sluiten maar kunnen alweer uitkijken naar onze volgende reis in september. De route van deze reis hangt geheel af van het weer en de eventuele bosbranden die er hopelijk niet zijn. 

Meer foto's, tips en meer reisverslagen kunt u vinden op onze website.

In ieder geval willen wij iedereen weer bedanken voor het meebeleven van onze avonturen en de leuke reacties die wij hebben gekregen!!! Tot onze volgende reis!!!

REACTIES

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan