Het Wilde Westen

Door Ed en Jolanda Bakker - 31-05-2018 07:55

Yeahahhh, wij zijn in de real American Cowboy Country - Wyoming aangekomen! Cowboystadjes en ranches, we gaan het allemaal ontdekken. De kans bestaat dat wij hier nog de "echte" cowboy's tegekomen. Deze lifestyle is tot vandaag de dag nog steeds een way of life voor veel mensen uit deze regio en wij hebben ons geheel aangepast.

 

Maar even terug naar vanmorgen. Vandaag heerlijk rustig opgestaan. We hadden geen haast. Het is maar een korte rit naar Sheridan, WY. Eerst nog even buiten in het zonnetje koffie gedronken. De temperatuur was goed. Nog niet zo heel warm en een zacht briesje. Zo willen wij het graag hebben. 
Onze tussenstop van vandaag was het Little Bighorn Battlefield Monument. Een indrukwekkend gebied waar zich een slagveld tussen het Amerikaanse leger en de Sioux en Cheyenne indianen heeft plaatsgevonden. Hier in dit gebied kun je mooie trails lopen, maar wij hebben ons beperkt tot beide monumenten en de erebegraafplaats. Ook nog even het Visitor Center bezocht. Al met al erg indrukwekkend allemaal. En wat hebben wij genoten van het mooie weer! Gelukkig waren de temperaturen nog niet zo hoog opgelopen anders was het niet te doen geweest. De zon vol op de bol en geen schaduw plekken. 

Daarna door naar Sheridan. Lekker op tijd op de camping. Alles uitgestald en in de chill-stand. Zo af en toe in de zon. Met het windje is het redelijk uit te houden. Hier houden wij wel van. Het is een leuke kleine camping aan de rivier. Na het eten nog even het plaatsje bekeken. Zover wij het nu kunnen bekijken is het een leuk dorp, hoewel het ‘s avonds wel uitgestorven is. Morgen overdag door de Main Street wandelen. Wij gaan terug in de tijd. Je waant je echt in vervlogen tijden. Vanavond nog heerlijk lang kunnen genieten van het mooie weer. De krekels op de achtergrond, de lampjes en de kaarsjes aan. Treinen rijden hier redelijk vlak langs die gezellig toeteren. Eigenlijk horen wij het niet eens meer. Dit is Genieten met een grote G.. Tot morgen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan