21 maart van Monument Valley naar Page

Door peter_vogelaar - 22-03-2018 04:45

Vandaag laten wij Monument Valley achter ons. We gaan op weg naar Page in Arizona. We pakken weer een uurtje mee want in Utah is het een uur later. Dat is dus weer mooi meegenomen. Onderweg wederom prachtige vergezichten gezien. We hebben ook de rots van de reclame van Marlboro gezien. Wie weet dat nog dat je in de bioscoop reclame over sigaretten zag. Aangekomen in Page zijn we direct doorgereden naar Horseshoe Bend. Een tegenvaller was dat Robbert niet mee kon, aangezien het redelijk stijl omhoog liep. Balen maar het is niet anders. Robbert achtergelaten zijn wij begonnen aan de klim. Bovengekomen bleek dat we ook nog een eind naar beneden moesten. En weet je what goes down must go up. Maar dat is voor straks. Eerst naar het uitkijkpunt van Horseshoe Bend. Wat is dat een gevaarlijk uitkijkpunt. Zonder hekwerk staan mensen gewoon doodleuk op het randje. Als het even fout lazer je zo de diepte in. Na een stevige wandeling naar de camper zijn we op zoek gegaan naar een camping. Het werd RV park Lake Powell. Je zou denken dat ligt aan het meer maar dat is dus niet zo. Omdat wij het vervelend vonden voor Robbert dat hij niet meekon om het beroemde uitzicht te zien zijn we op zoek gegaan naar een tour per boot door de canyon. Na even zoeken is het ons gelukt om een plaatsje te vinden op zo'n boot. Met zeven man op de boot ging de tocht naar de canyon.Het is vreemd om eerst bovenop te staan en vervolgens beneden door de canyon te varen maar zijn blij dat we het gedaan hebben.

Vanavond de oven maar weer eens gebruikt. Op het menu stond een vers gemaakte pizza van de Walmart. Morgen gaat de reis verder naar de Grand Canyon.

Reacties

Philippe 25-03-2018 20:41 {{button-50426}}

Tof om jullie reis te volgen, wij denken er namelijk ook aan om dit eens te beleven. Hebben wel een vraag bij het nemen van de boot aan de Grand Canyon. Waar bevind zich de exacte plaats om zo een boot te nemen en op welke manier daal je af. Wij wensen jullie nog een fantastische reis en blijven jullie volgen hier op de blog. Succes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan