Dag 6

Door René & Jacqueline - 22-06-2018 22:37

Dag 6 woensdag 20 juni 2018

 

We zijn weer op tijd wakker en we hebben vandaag ruim de tijd. 

Rustig douchen en ontbijten. En met deze goede WIFI gaan we eerst maar even whatsappen en natuurlijk even FaceTime met de kinderen. Dat lukt ook nog goed. We krijgen ook van Rob en Antoinette een FaceTime oproep. Dus ook even gezellig bijkletsen. En ze zitten allemaal heerlijk buiten te eten in de zon in Nederland.........en bij ons regent het pijpenstelen. 

Om 10:00 uur zijn we weer helemaal bij, dus op naar Crazy Horse en maar hopen dat de indiaan niet in de wolken verstopt is ;-p. We wilden eerst nog de scenic roads in Custer volgen, maar daar zijn veel tunnels die te smal en te laag zijn voor onze camper. Daarom maar de gewone route gevolgd. Crazy Horse is wel indrukwekkend. We hebben eerst de film gekeken over de historie. De beeldhouwer Korczak is gestart (overleden in 1982) en zijn 10 kinderen zijn er mee verder gegaan. Het duurt nog wel zeker 50 jaar voor het helemaal af is........Gelukkig is het ondertussen droog en de wolken trekken weg, zodat we t ook daadwerkelijk kunnen zien :-)

Daarna op naar Mount Rushmore. De 4 presidenten uitgehouwen in de berg. Dit is gedaan door 400 werkers. Ook weer heel bijzonder en indrukwekkend om te zien. 

Ondertussen is t lekker zonnig weer geworden, dus we gaan weer verder om een camping voor vannacht op te zoeken. We rijden richting Lead/ Deadwood en komen na een mooie route uit bij Roubaix Lake. Na het reserveren van een plekje nog even Deadwood in gegaan en daar gegeten. Daarna heerlijk op ons campingplekje nog een glaasje wijn bij een kampvuurtje. 

 

 

Reacties

Gerret Tol 24-06-2018 21:15 {{button-52454}}

Prachtig beeld van die indiaan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan