Dag 16: uitstapje naar Sanibel Island

Door Wesselien - 27-09-2017 21:48

Vandaag maar weer een ritje. Naar Sanibel Island (schelpen eiland). Kijken of ik voor de kindertjes (Gijs?) nog een paar schelpen kan scoren. Ook daar helaas weinig te beleven. Mooi strand maar daar willen we echt niet de hele dag in deze brandende zon. De schelpen nemen we mee, al mag dat misschien niet. Doen we lekker toch. Maar heeeel bijzonder, och! Valt mee. Maar als je spectaculair verwacht; Nuh!

Vanmorgen beetje vergeten dat deze dag extra is bijgeboekt! Niet dat ik verwacht dat Gerrit daar aan denkt, wel stom van mezelf! Als we terugkomen kunnen we niet in onze kamer. Oh, kaartje werkt niet is de eerste reactie. Direct daarna bedenk ik me dat deze dag ipv Key West is bijgeboekt dus op naar de receptie. Die dachten al, daar heb je weer zo'n stel dat lekker nog een dagje beach pakt en niet nadenkt over uitcheck tijd (die kennen mij niet natuurlijk😜). Geen opzet. Het stomme is wel dat sommige kamers geboekt zijn op mijn naam en sommige op naam Gerrit. Dus zij konden de bijgeboekte nacht niet thuisbrengen. Al met al kwam het goed. Opnieuw ingecheckt en op naar zwembad/relaxstand.

Morgenvroeg wekker zetten om te proberen wilde dolfijnen te spotten en nog een paar schelpen te jutten.

Donald, het moet me wel van het hart: je wilt Americans first maar wie staan hier te bouwen in deze hitte en wegen aan te leggen: Mexicanen! Dus Donald als je zelf niet met het asfalt in de weer wilt?! Bouw dan die muur maar niet zou ik zeggen....

Aan de bar een gezellig gesprek met een echtpaar, vijf jaar getrouwd, 76 en 78 jaar oud! Zij van Ohio en hij van Wisconsin! Zo leuk om het hele levensverhaal te horen. Zij vertelt dat ze elkaar hier ontmoet hebben op vakantie. Zij was hier met een dochter na het overlijden van haar man. Hij had een condo hier. He is such a good dancer and asked me to dance. Van het een kwam het ander. Zo liefff.

Van de andere kant van de bar komt een man wiens grandparents are from België!! België nota bene en hij begint in het Vlaams!! Haha echt lachen hier aan de bar! En dat in Florida, breeze, chardonnay! Enjoy!! 

En nog de man van voorouders België!! Had het over Van Halen, Duits!! Nou dat dacht ik toch niet sir! Nederlands zeker weten!!

en weet je wat lekker is: na het avondeten de ijsblokjes langs je rug en in je decolleté naar beneden laten glijden... Gerrit vindt niet leuk geloof ik. Tja 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan