Santa Barbara

Door Familie Holtslag in de USA - 11-08-2017 05:13

10 augustus: Vanmorgen rustig aangedaan en heb ik eerst de blog van de afgelopen twee dagen in de ontbijtzaal onder het genot van een bak koffie gemaakt. Angela en kids zijn ondertussen de koffers weer aan het inpakken en komen even later voor het ontbijt(je). Na het ontbijt de auto uit de parkeergarage halen en even voor het hotel zetten om de koffers in te laden. Makkelijker gezegd dan gedaan, oeps One Way street, dus we moesten een blokje om, noem het maar een blok. Na inladen van de koffers op pad naar Venice Beach (ik heb mijn shirt maar aangehouden, anders is het zo zielig......voor wie?) want daar is ook Muscle Beach, leuk om dat eens te zien.

 

Na Venice beach op weg naar Malibu, om even inspiratie op te doen voor een nieuw huis.........,mmmmm denk dat dit toch iets boven ons budget is. Even er doorheen gereden en onze weg vervolgd langs de kust (Highway One), das genieten.

Santa Barbara waar vele celebrities vandaan komen en soms nog wonen (Oprah, Kevin Costner etc) en waar Neverland is (Michael Jackson)  binnen gereden. Naar het Best Western Plus hotel waar wij zeer vriendelijk zijn ontvangen naar onze kamers (prima) en daarna Santa Barbara bekijken. Wat een leuke stad. Prachtig aan zee gelegen met een mooie pier en vele terrasjes en een leuk centrum. Wat gegeten aan de boulevard en lekker lopen struinen. Aan het eind van de dag naar het hotel terug en na een duik in het zwembad gaan we lekkeruit eten (ik vermoed dat het een T Bone steak gaat worden voor John en Nick) maar daarover morgen vanuit Carmel meer!

     

Reacties

Warna en Paul 11-08-2017 12:24 {{button-47812}}

Mooi daar, en heerlijk weer zo te zien. Wat een prachtige reis toch, al die bijzondere plekken. Genietse verder Xx

Jaap en Yvonne 11-08-2017 17:12 {{button-47824}}

Jullie vakantie in Amerika zit er bijna op. Wat een ervaring zal het zijn geweest. Maar ik denk dat jullie het ook wel weer leuk vinden om naar het rustige Den Helder te gaan en lekker na te genieten van een fantastische vakantie.

Martine 11-08-2017 18:25 {{button-47829}}

Mooie foto's weer. Jullie hebben veel gezien en gedaan! 😎👍

Loes 11-08-2017 23:26 {{button-47841}}

Heb vanmorgen al gereageerd op FB En weer genoten van het verslag. Doe je leuk John En! Wat hebben je alles goed voorbereid Knap om zo,n reis helemaal uit te stippelen. Je hebben het gefikst hoor👍Voor de terugreis Een hele goeie vlucht en een veilige thuiskomst. Liefs!💋💋💋💋🍀🍀🍀🍀✈️
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan