Dag 11

Door Familie van der Haar/Spijkerboer - 04-08-2017 06:57

Dag 11

 

Goeiemorgen, 

Vanmorgen werden we heerlijk wakker in het Harrah's Hotel in Las Vegas. We maakten ons klaar voor een lange dag rijden naar onze volgende bestemming ''Lee Vining'', 500 kilometer verderop. Eerst nog een snel ontbijtje met koffie bij de starbucks in het hotel en daarna zijn we naar de camper gegaan. Weg uit het mooie, grote Las Vegas, weg uit de gigantische hitte. 

 

Allereerst moesten we natuurlijk weer wat boodschappen doen bij de Walmart, alles vliegt er zo door heen dus de voorraad moet wel aangevuld blijven natuurlijk.

 

Daarna konden we gaan, langs verschillende plaatsjes, door een gebied waar ze denken dat Aliëns zijn geland, door de bergen waar je rustig een uur kunt rijden zonder iemand tegen te komen, door een stuk waar je een echt Western gevoel bij krijgt, alsof er echte cowboys leven, toen even snel een broodje gegeten op een afgelegen plek, en weer door, door een stuk door Death Valley (wat ook een beetje onze camper beschreef want er waren maximaal 3 personen tegelijk wakker, waaronder Floor de bestuurder) en tot slot een stuk door de bossen, vlakbij Yosemity waar we morgen heen zullen gaan. 

 

Zo was de 6 uur zo voorbij en kwamen we aan op de camping. We kwamen aan bij een hele gezellige ouderwetse camping. Douchemuntjes om te douchen, maximaal 5 minuten per persoon. We mogen geen waslijn ophangen, en mochten ook geen tentje neerzetten. Eenmaal op de plek hebben we gelijk de rust van onze buren verstoord want er waren al 2 piromaantjes  begonnen met het aansteken van de BBQ, dat begon erg te roken en de buren hebben de hele tijd in onze rook gezeten tot we klaar waren.. Zo maken we elke dag wel weer wat grappigs mee. 

 

Morgen dus een dag naar Yosemity, een park dat net zo groot is als de Grand Canyon. Dat is dus bijna net zo groot als een kwart  van Nederland, dus er valt genoeg te zien. We hebben er weer zin in! 

 

Tot morgen

Reacties

Little sister from italy 04-08-2017 07:08 {{button-47447}}

Mooi weer folks!! Wij maken ons op voor de laatste km hier in Italië
💋 Van jullie kleine vriendjes!!

Caro Hultink 04-08-2017 12:18 {{button-47467}}

Zo kunnen jullie weer een beetje wenen aan het camping leven.

Sanny en Pieter 04-08-2017 13:37 {{button-47473}}

Bedankt voor het verslag veel reis plezier.

G & I 04-08-2017 17:21 {{button-47478}}

Gauw weg uit die hitte☀️😎🍻Veel plezier op de verdere reis🚍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan