Nabeschouwing

Door Henk, Els, Ed en Jo - 11-06-2017 21:04

11-06

Calgary - Amsterdam

De vakantie is voorbij, maar wij hadden nog een paar dagen lekker bijkomen. Imniddels weer gewoon weer aan de slag.

Nog even terug naar de terugreis. Ed reed met ons mee tot Fraserway in Airdrie, waar Henk en Els de camper in moesten leveren. Ook dit was weer erg raar. Afscheid te nemen van Ed en met Henk en Els terug vliegen naar Amsterdam. Ik heb daar altijd veel moeite mee, mrs. Emo. Ed alleen te zien vertrekken naar Saskatoon is voor mij dan ook even slikken. Gelukkig zijn Henk en Els nog even bezig met de laatste (grondige) controle, de camper is volledig omgekeerd (maar geen problemen👌yes) dus kon ik weer ff bijkomen. Ik zal blij zijn als hij maandag weer gezellig thuis is.

Na ongeveer 1,5 uur wachten zijn wij met de pendelbus naar het vliegveld gebracht. In het busje zat ook een jong Nederlands stel die 6 weken door Canada waren getrokken. Zij vertelden dat zij hadden gezien dat men een paar dagen geleden Lake Louise ijsvrij hadden gemaakt. Met bootjes de ijsschotten naar een bepaalde plek gebracht waar het kon smelten! Ja, dat begrijpen wij wel gezien de prijzen die ze vragen voor een half uur varen. Dan willen ze geen bevroren meer hebben. Geen geld in het laatje. Slimme jongens die Canadeserslaugh.

Op het vliegveld was het gewoon eng rustig. Nauwelijks mensen waardoor wij zo door de douane heen waren. Onze vliegtuig zat ook niet vol en was op tijd vertrokken. De terugvlucht was vrij kort. 7 uur en 50 min vliegen, dat valt allemaal mee en voor mijn gevoel kwamen wij vrij aan in Amsterdam. Bovendien stonden de koffers er al toen wij door de douane heen waren en dat is ook vrij snel gegaan. Voor wij het wisten zaten wij in de taxi op weg naar huis. Daar werd ik hartelijk opgewacht door ons kleine meisje (en ook m'n grote meisje natuurlijk). Ontroerend om te zien dat zij ons toch gemist heeft, zo klein als ze is. Ik heb nog nooit zoveel knuffels van haar gehadheart, zo schattig.

Terugkijkend naar de foto's beleef je de vakantie opnieuw. Ik kan zeggen dat wij een waanzinnige mooie, maar bovenal een zeer gezellige reis achter de rug hebben. De eerste week met z'n zessen, daarna met z'n viertjes. Met mooie, spannende en hilarische situaties. Wij hebben ontzettend veel gezien en van alles meegemaakt. Een vakantie om nooit meer te vergeten! 

Oh en Els ...... lees ik toch net op één van de andere reisverslagen bij Tioga dat er op onze laatste nacht in Banff een zwarte beer op onze camping liep. Het is maar dat je het weet. Zo lopen dus toch gewoon tussen de campers door, LOLlaugh!

 

NOTE: Op dit moment ben ik druk in de weer om dit reisverslag op onze eigen website te plaatsen met meer foto's. De voorbereidingen voor onze volgende reis in september is alweer in de pen. Misschien tot dan!

 

 

Reacties

Yvonne (nedasco) 11-06-2017 21:41 {{button-45416}}

Was weer erg leuk om alles te volgen en je verhalen te lezen! Prachtige foto's

frans 11-06-2017 22:03 {{button-45417}}

Was weer leuk om jullie te volgen zie ik ook nog eens wat van Canada

Coby 11-06-2017 22:21 {{button-45418}}

Een 10 met een griffel Jolanda. Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad. Xx

Els 11-06-2017 22:29 {{button-45419}}

Niet!!!!! Een beer op de camping. Was net een beetje over m'n angst heen!
Ed en Jo, het was een hele mooie reis! Prachtige dingen gezien! Jo had heel wat uurtjes in ons reisschema gestoken en Ed bedankt voor het rijden en hulp om ons vertrouwd te maken met de camper. Het was bere gezellig🐻

Yvon 11-06-2017 22:59 {{button-45421}}

Het werkt heel Aanstekelijk zo'n reisverslag. Wij hopen volgend jaar Canada vanaf Edmonton te ontdekken.
Prachtige verhalen en fijn dat jullie weer veilig thuis zijn👍😘

Marijke 12-06-2017 00:28 {{button-45424}}

Het was erg leuk om alles mee te lezen.
Volgens mij hebben jullie het erg gezellig gehad met elkaar. Tot gauw
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan