Beren op de weg

Door Henk, Els, Ed en Jo - 30-05-2017 07:35

28-05

Zonnig - 30c

Wat een heerlijke rustige dag vandaag. Het zonnetje schijnt al is het nog wel erg koel vroeg in de morgen maar het warmt snel op. Eerst even rustig op gang komen en lekker buiten in de zon koffie gedronken. Daarna op pad op zoek naar de beren. En wij hebben weer geluk vandaag. 

Wij zijn eerst naar de Brandewine Falls gereden. Om de waterval te zien moet je eerst een korte trail lopen. Pffff nou nou je zal er moe van worden. Gelukkig kunnen de mannen het aansurprise. Het is een mooie waterval die een aantal meters naar beneden dendert. Daarna naar het gebied waar de Olympische winterspelen zich afspeelden. Een gebied waar je altijd veel beren kunt zien. En zo ook bij ons. Maar liefst twee mooie bruine beren! De teller staat op 7! Op naar de 10. Na ons berenavontuur terug naar de campground voor de lunch. Na de lunch weer in de auto en naar de watervliegtuigen gereden. Helaas waren er geen vluchten gepland.

Hierna verder via de loop road langs Alta Lake gereden en daarna Whistler in. In verband met het weekend was ook veel life muziek. Zo gezellig!  's Avonds weer lekker lang buiten kunnen zitten na een heerlijk korte wandeling over de campground. Dit was alweer een overwinning voor Els.wink Ed heeft de was gedaan, verschil moet er zijn. Ook voor hem een pittige wandeling. Zeker 2 km volgens zijn stappenmeter, pffffff zwaar werklaugh Tot de volgende blog!

 

29-05

Zonnig - 20c

Vandaag weer een reisdag. Een korte rit naar Vancouver. We treffen het weer met het weer. Na de sneeuw alleen maar het zonnetje gezien en heerlijke temperaturen. Elke avond heerlijk buiten zitten en genieten van ons bezit in goed gezelschap. Rond 09.30 uur uit Whistler weggereden. Een rit van 120 km met twee stops. Helaas is dit niet echt gelukt. De eerste stop bij de Shannon Falls ging niet door doordat wij onze RV niet kwijt konden. Iet wat te grootfrown. Je kunt niet alles hebben.  De tweede stop zou de Sky to Sea Gondola zijn ware het niet dat wij deze voorbij zijn gereden. Wij hebben allemaal de borden gemistblush Volgens Ed hebben ze de kabelbaan gewoon verwijderd. Ja hoor! Wij hebben gewoon op andere dingen gelet en gewoon stom er voorbij gereden. Gelukkig konden wij eerder inchecken op de campground in Vancouver. Hebben wij nog een hele middag om Vancouver te ontdekken. Ook lekker. De middag doorgebracht in Stanley Park. Heerlijk! 's Avonds nog even in West Vancouver rond gekeken en nog even gewinkeld in de mall. Voor je het weet is de avond weer om. Helaas verwachten we morgen regen, wij zullen hte gaan zien. Voor nu ..... Welterusten

Reacties

MoniqueMINImo 30-05-2017 08:23 {{button-44868}}

Wauw, wat een geweldige foto's van de beren.
Enne ik zie t al jullie vervelen je enorm en t weer zit ookal steeds tegen te werken.
Bah bah bah wat een narigheid.
Hmmmmm ben misschien een tikkeltje jaloers

En al leuke jurkjes,truitjes,schoenen, tassen, grote koffer, korte broeken gescoord????

frans 30-05-2017 09:40 {{button-44872}}

weer mooie foto's laat ze maar niet aan anja zien

Coby 30-05-2017 11:38 {{button-44879}}

Dit lieve beestje hebben we hier! Lieve groeten 🤣
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan