Vanuit Arches via Capitol Reef naar Bryce Canyon

Door Theo & Anita - 23-09-2016 01:41

Eindelijk weer eens een goede internet-verbinding en WiFi. Veel campings zeggen wel dat WiFi mogelijk is, maar dan moet je wel in de receptie staan of zo, maar niet vanuit je camper. 

Arches NP was een adembenemend mooi park, met veel mooie rotsformaties en uiteraard bogen. We hadden geen tijd om naar al deze bogen te wandelen/klauteren, dus hebben we van afstand maar een foto genomen smiley

Na dit park zijn we doorgereden naar Capitol Reef. De weg hiernaar toe was wat saai (highway) en het begon ook te regenen. Onderweg wat foto's genomen, maar het park overgeslagen en direct doorgereden naar de camping (met weer slechte WiFi). 

De volgende dag (don 22/9) in de regen vertrokken naar Bryce Canyon via Scenic Byway 12. Dit is een schitterende weg met veel natuur, verschillende kleuren gebergte, mooie vergezichten, maar helaas ook veel regen. We reden zelfs op de top van een berg door de mist met een zicht van circa 100m!! 

Onderweg hebben we in een klein dorpje (Esclante) een sandwich gegeten en ze hadden hier zelfs echte espresso! Na wat inkopen in de plaatselijke supermarkt doorgereden naar Cannonville, waar onze camping is voor de komende 2 nachten. We waren vroeg, dus even een bezorkje aan het park gebracht. Helaas begon het hier zo hard te regenen dat we besloten naar de camping terug te gaan. We hebben immers morgen de hele dag voor een bezoek aan het park gepland. 

Intussen is het droog geworden en de zon schijnt zelfs. Daarbij zijn de weersvoorspellingen voor morgen weer beter, maar nog even afwachten. 

Reacties

Tonny 23-09-2016 15:15 {{button-42956}}

Hallo eindelijk heb ik het door om jullie bericht te lezen, moet mijn tablet een kwart draaien, het is zo makkelijk. Zit er prachtig uit mooie foto,s.
Veel plezier nog.
Tonny
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan