Dag 27 | KL0606

Door Roel - 19-08-2016 10:37

De minst leuke dag van de 26: de dag van de terugreis. We pakten in een nabijgelegen Starbucks een ontbijtje en rond half elf stonden twee Supershuttle shuttles klaar voor het ritje naar het vliegveld. Prima tip voor eenieder die vervoer zoekt van en naar vliegvelden in de States: je bestelt de 'van' vooraf via de app of de website en voor een redelijke prijs zit je in een ruim busje bus dat op tijd rijdt. Je wordt zelfs via sms op de hoogte gehouden van de locatie van de taxi. 

Het zelf online inchecken voor de KLM-vlucht verliep een dag eerder erg moeizaam, maar dankzij het webcareteam van de KLM was dat alsnog gelukt zodat we op SFO alleen nog maar de boarding passen en bagagelabels hoefden te printen. De vervelende tocht langs paspoort- en securitycheck ging redelijk snel en na in totaal vier vluchten deze vakantie kregen we er ook al een soort van handigheid in. In een koffiecorner op pier A keken we naar het aanmeren van een Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.  

De KL0606 werd uitgevoerd met de City of Atlanta, een 747-400 die al wat jaartjes meeging. Dat bleek wel aan het entertainment-systeem, want het scherm was nog niet eens van VGA-kwaliteit en de bijbehorende afstandsbediening-met-kabel zat zo irritant in de weg dat elke lichaamsbeweging zorgde voor een definitieve onderbreking van de film die je aan het bekijken was. Vergeleken met de moderne touchscreens op de Delta-vluchten aan het begin van de vakantie was dit wel even een teleurstellingsmomentje. De vlucht zelf verliep echter bijzonder soepeltjes en het eten was lekker, dus al met al landden we met een tevreden gevoel én op tijd op de Kaagbaan van Schiphol. Bijna vier weken vakantie waren ten einde gekomen toen de wielen van de Jumbo de Nederlandse grond raakten...

Hopelijk hebben jullie genoten van onze reisverslagen! Heb je specifieke vragen over onze route, bestemmingen of activiteiten, schroom dan niet om te reageren!

Groeten van Roel, Michal, Isa en Jip

Reacties

Luce Ammerlaan 20-08-2016 12:56 {{button-42240}}

Hoi Roel, Michal, Isa en Jip,

Jullie reis op de voet gevolgd. Met satellietkaarten erbij en met rooie oortjes. Wat een afwisselende, avontuurlijke, onvergetelijke, supergave tocht. Weer geland in Empel, nu voor ieder van jullie dit vraagje om af te kicken:
'Wat is volgens jou de meest opmerkelijke overeenkomst tussen Las Vegas en Empel?' (waslijnen buiten beschouwing laten). Voor het origineelste antwoord: 2 volle AH-spaarkaarten voor 2x gratis 3-gangenmenu. Jury: ik. Nooit in Las Vegas geweest, dus niet gehinderd door kennis ;-)

Groetjes, Luce

Jesca maassen 27-08-2016 17:41 {{button-42314}}

Wat heb ik enorm genoten van jullie verhaal. Wij gaan volgend jaar bijna de zelfde reis maken. Dus vele tips heb ik er al uit jullie verslag gehaald. Bedankt voor jullie verhaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan