Key West

Door K. Pak - 30-07-2015 03:41

Key West

Dag 1.
Vandaag hebben we het rustig aan gedaan. We hebben eerst gewassen, zijn van staanplaats gewisseld en hebben lekker gezond bij het zwembad en de camper. Het zwembad had zout water en dat hadden we niet verwacht dus dat was even schrikken.

We wilden vroeg naar bed, maar de buren nodigden ons uit wat te komen drinken. Het waren Canadezen uit het Franse deel van Canada en we hebben heel lang met elkaar zitten praten.

Dag 2.
We zijn in de middag met de taxi naar Key West geweest. Hier hebben we het zuidelijkst stukje van Amerika gezien, en om de foto te maken moesten we in de rij staan, dus we hebben hiervoor ruim een kwartier in de rij gestaan. Maar goed, het is wel iets wat je moest doen. Hierna zijn we een heel stuk gaan lopen door de stad en de straten. Maar we wisten niet zo goed wat we zagen. Daarom hebben we een hop on hop off tour gedaan. Dit was wel leuk en zo zijn we bij een pier geweest bij een mooi strand.

In de avond hebben we de sunsetboattour genomen met een glassbottom. Deze was wel erg mooi. Eerst een stuk varen naar een koraal waar we door de glazen bodem dit koraal konden bekijken. Hierna was de zonsondergang die erg mooi was. Helaas was het net een beetje bewolkt op dat moment (verder hebben we de hele dag geen wolkje aan de lucht gehad), maar toch was deze mooi. We kregen hier zelfs een glaasje champagne bij. Hierna nog lekker wat gegeten en door het stadje gelopen waarbij we nog wel even bij de Coyote Ugly bar onze ogen hebben uitgekeken.

Dag 3.
Omdat we met de camper nergens kunnen parkeren zijn we met de taxi weer naar Key West centrum geweest. Hier hebben we een strandje opgezocht en hebben we kort gezeten, omdat het bloedheet was. Hierna zijn we verder gegaan met de hop on hop off tour. We zijn bij highway 1 bij het 0 miles bordje geweest en hebben heerlijk gezeten in de bus. Tijdens de tour kregen we te horen dat het strandje waar we zaten vroeger een begraafplaats was, maar door een hurricane was de begraafplaats vervaagd en ergens anders gelegd en dat  de riolering uitkwam vlak naast het strandje. Nou lekker dan, want Kimberley heeft hier ingezeten!

Met de taxi weer lekker terug naar de camper waar we nog even lekker bij het zwembad hebben gelegen en afgekoeld zijn in de camper. Wat was het weer een hete benauwde dag vandaag!

We blijven een dag langer op deze camping, omdat het ons hier goed bevalt, vrijdag gaan we een camping in Key Largo opzoeken en zaterdag de RV inleveren!

Reacties

Sietske 30-07-2015 04:54 {{button-32863}}

Haha gatver Kim! Beter dan die vogelpoep ;)

Ed en Gien 30-07-2015 09:35 {{button-32896}}

Behhh, lekker zo'n riool. Al bruin geworden😆. Geniet nog maar lekker op de camping!

Leo en Lies 30-07-2015 20:20 {{button-32941}}

Wat een leuk verhaal weer ,Dat is achteraf wel lachen he van het strandje? Maar geniet nog maar lekker hoor.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan