Grand Canyon Nat. Park

Door G.J. Abbink - 09-06-2014 01:16

Hallo daar zijn we weer,zijn vanmiddag aangekomen in Grand Canyon Nat Park. Wat een pracht van een kloof van 400 km. lang en  tot 25 km. breed. Er zijn vele view points, waar we er een van hebben bekeken net en we waren heel enthousiast. We blijven hier twee nachten op een camping net buiten het park, in het park was het al weer vol allemaal. Morgenochtend gaan we dan een mooie wandeling maken en na de middag gaan we naar de andere mooie uitzichtpunten aan de rand van de kloof. We hebben gisteren het Park Monument Valley bezocht en zijn daar 2,5 uur met een gids van Indiaanse afkomst rondgereden, hij was daar geboren en heeft ons de mooie plekjes van het park laten zien. Dit was ook niet mogelijk geweest met onze Camper en mocht ook niet, je kon er alleen in met een 4 WD. Het was echt de moeite waard, het waaide er wel vreselijk hard en allemaal van die rode stuifgrond. Je zag er nadien dus lekker verkleurd uit, maar een douche is dan heerlijk om te nemen. De rit van vandaag ging door onbewoond woestijngebied, waar alleen Indianen wonen erg verspreid van elkaar. En vanochtend liepen er zo drie paarden op de camping, ze konden zo van hun graasgedeeelte bij de camping komen. We hadden straks willen BBQen maar dat feestje gaat niet door ivm brandgevaar is dit verboden in dit dorre en droge gebied. Nog steeds ruim 30 graden hier. Lieve groetjes van ons voor allen die dit lezen.

 

Reacties

Mirjam 09-06-2014 13:55 {{button-21494}}

Jullie vallen wel van het ene natuurverschijnsel in het andere, mooi hoor. Ook jullie foto's. Geniet ervan!

Alfons en herna 09-06-2014 15:03 {{button-21499}}

geweldig jullie verslag en foto's erg leuk om dit allemaal te lezen.wat prachtig dat jullie dit kunnen beleven en doen.We wensen jullie nog fijne weken en kijken uit naar jullie verslag en foto's. Groetjes uit de Maardijk.

Puck 09-06-2014 16:45 {{button-21510}}

Wat is het al druk op de campings, wij zijn in 2011 ook omstreeks deze tijd geweest en konden gemakkelijk plekjes vinden, ook in de Grand Canyon Village. Ik denk dat het aan het Pinksterweekend ligt! Ik geniet van jullie verslagen, dank je wel! Groetjes Puck
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan