Antelope Canyon

Door G.J. Abbink - 07-06-2014 02:41

Hey there, we blijven dus  nachten op deze leuke camping aan Lake Powell. Vanmorgen rustig aan gedaan en naar het meer gelopen, dit ligt er prachtig. Eind van de ochtend weggereden naar het beginpunt van onze Antelope Canyon Tour. Eerst nog even naar een lummel van een winkel geweest, de Wall markt om even wat inkopen te doen, ja we moeten ook nog steeds weer wat eten, wat een voorraden hier en wat een grote winkels en erg grote verpakkingen. Om 13 uur zou de tour beginnen en we kregen bij de aanvang eerst een indianendans te zien en een indiaan die met hoepels aan het goochelen was. Daarna met een open Vier WD naar de entree van de Canyon, dat was me een rit, grotendeels door mul zand en woestijnbebied, wat een gehobbel en gestoot. Nou de Canyon was adembenemend mooi, we hadden het niet willen missen. Het is inderdaad alleen maar mogelijk om dit met een gids te bezoeken. En ik heb denk ik de mooiste foto's van ons groepje(12personen) want de gids maakte steeds voor mij op de mooiste punten foto's met de I pad van ons. Twee uur later waren we weer terug  ij de camper en toen zijn we nog naar de Horseshoe Bend Overlook gegaan,daar had je een mooi zicht beneden  in een kloof in een hoefijzervorm. Was wel een eindje puffen en zweten om daar heen te lopen vanaf de parkeerplaats met warmte van weer wel 35 graden door mul zand net als op een strand. Daarna weer na de camping waar we dus vannacht nog blijven en morgen gaan we richting Monument Valley. Tot de volgende keer, groetjes van ons. 

 

 

Reacties

Harrie 07-06-2014 07:58 {{button-21381}}

Wat een belevenissen weer. Leuke foto van jullie tweetjes. Rest van de foto's trouwens ook. Kopen jullie niet de hele winkels leeg? Wat een bijzondere kloof in de vorm van een hoefijzer. Kun je je toch niet bedenken dat er zulke mooie natuurverschijnselen zijn. Nou groetjes maar weer.

Puck 07-06-2014 07:59 {{button-21382}}

Wat prachtig allemaal! Dan zijn we toch tig keer in Amerika geweest en dan zie je toch nog niet alles. De Antelope Canyon staat op de verlanglijst! Ik geniet zo met jullie mee... ga daar nog maar fijn mee door: dat genieten.
Groetjes van Puck

Puck 07-06-2014 08:04 {{button-21383}}

Nog eens eventjes.
De Wall Mart is bekend van de film Rainman; daar kocht hij zijn onderbroeken! Weten jullie dat het verse vlees van Wall Mart van uitstekende kwaliteit is? Koken jullie nou vaak zelf of gaan jullie ook uit eten?
Ik ga er weer uit.
Weer een heel fijne dag toegewenst! Puck

Aart Koot 07-06-2014 10:39 {{button-21388}}

Hallo genieters,

Toevallig hebben we gisteren een film gezien van een helikoptervlucht over de Canyon. Schitterend !!
Met jullie verhalen erbij kan het bijna niet anders dat wij er ook naar toegaan.
Geniet nog even verder en kom ons t.z.t. lekker maken!
Groeten uit heel warm Almelo.

Aart en Winny


Puck 07-06-2014 17:32 {{button-21399}}

Wij hebben gisteren ook vlees gekocht bij de Wall Mart, maar gaan het vandaag gebruiken, want gisteren hadden we geen schaduw bij de Camper en dan kun je echt niet lekker buiten zitten te BBQ en. En wij koken meestal zelf in de Camper of de houtskooltjes aansteken. Vandaag vertrekken we weer van het mooie Lake Powell.groetjes van ons.

Henny 07-06-2014 17:34 {{button-21400}}

Sorry Puck ik had even onze namen verwisseld met verzenden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan