13 augustus zaterdag

Door T. Stam - 25-08-2011 08:55

 

13 augustus zaterdag.

Eindelijk iets beter geslapen. In plaats van om 02:00 wakker, nu om 05:00 wakker. Na kilo’s zand weggeveegd te hebben gingen we om 07:00 op pad. Van Arizona, gaan we nu door Utah. Een uur tijdsverschil. Er zijn meer verschillen, het is groener, en de huizen zijn nu echte huizen. Nu genieten we opnieuw. Van rode rotsen naar geel, en van kaal naar begroeid. Wederom imponerend. Onderweg veel dode aangereden herten gezien.

Vlakbij het park Bryce Canyon hebben we op de camping  “Ruby’s Inn”  ingecheckt. En meteen kennis gemaakt met een chipmunk. Er was nog 1 plek met schaduw, wij blij, het was zo heet. Het asfalt bleef aan mijn schoenen kleven. Camper aangekoppeld, en naar de receptie gegaan voor uitleg over de shuttles, busjes die je van ‘ view point’  naar ‘view point’ brengen. We zijn naar het “Amfitheater” geweest. Ook nu was het weer genieten. Bij Bryce Point kreeg ik tranen in de ogen van de voorstelling die de natuur mij gaf. De oranje kleuren met  al zijn schakeringen en de enorme weidsheid brachten me tot deze ontroering. Prachtig, die hoodoo’s.

Inmiddels was het alweer etenstijd. Daarna heerlijk douchen, al die lagen stof weg wassen. Even weer mens voelen. Vervolgens een camping bespreken voor Zion en Las Vegas en naar bed.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan