Dag 15: Clyde River

Door Fam. Muyres - 31-07-2011 15:34

Vandaag hadden we eigenlijk Kejimkujik National Park willen bezoeken, maar toen we ’s ochtends wakker werden regende het pijpenstelen. Gezien de weersverwachting, hebben we besloten het park over een dag of twee te bezoeken en zijn we doorgereden naar de regio South Shore. Daarnaast hadden ze in Nova Scotia nu een langweekend en was het relatief druk in en om het park.

We zijn via Liverpool aan de de Mersey (wie zou dat nou verzonnen hebben...) en Shelburne naar camping "Clyde River Cottages & Campground" gereden. Het was een traject van ca. 196 km. Het is een ruime camping met een zwembad e.d., maar met beperkte sanitaire voorzieningen. Aan de de zuidkust is maar een beperkt camping aanbod met electra etc.

Om de kinderen op de camping een plezier te doen, komt op deze dag de kerstman en zijn er prijzen (25, 50 en 75 CAD) voor de best versierde kampeerplek. Dat zijn relatief hoge prijzen daar een overnachting slechts 25 CAD kost.

Ondanks het stormachtige begin van de dag, klaarde het omstreeks 17.00 uur helemaal op. Ik heb zelfs nog gezwommen. Zoals al eerder vermeld, we treffen het echt met het weer (dat in Nova Scotia overigens heel snel kan omslaan).

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan