12 september - Klamath Falls

Door André en Thea Booi - 14-09-2011 08:10

Een vrije dag begin je, zoals het hoort, met een beetje uitslapen, rustig ontbijten en koffie drinken. Daarna wordt de wasmachine en vervolgens de droger gevuld. Na anderhalf uur ligt dan alles weer schoon in de kast en dat alles voor 2,25 dollars.

We zitten buiten en draaien met de schaduw mee want het is behoorlijk warm en de zon brandt flink op onze huid. Dan is er tijd om foto's op de weblog te zetten. Via mijn iPad lukt het gewoon niet om de foto's te uploaden. Gelukkig wel via de laptop van Tinie. De iPad wil ook graag zelf bepalen hoe de indeling van de tekst is, een enter? Niks ervan! Vandaar dat alles in deze stukjes achter elkaar staat. Ach, de inhoud verandert er niet door!

In de middag begint de lucht donker te worden waarna het ook flink gaat waaien. Het regent gelukkig maar kort. Tegen de avond zijn we naar een groot winkelcentrum gelopen waar we lekker gegeten hebben. Op tijd naar bed want morgen vertrekken we vroeg, er is weer van alles te beleven en te bekijken onderweg.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan