Zwarte rovers

Door Family Kee - 19-07-2009 02:26 Dag koude kikkerlandbewoners!

Donderdag sliepen we voor het eerst in een tentje en op wat voor een plek! Onze tentjes stonden in het Grand canyon national park, op de Mather campground. Een mooie camping met grote schaduwrijke plekken. Toen we aankwamen op de camping na een rit van een paar honderd kilometer(vanuit Lake Havasu City) hebben we onze tentjes opgezet. Daarna gingen we vrijwel meteen kijken bij de Grand Canyon. Wauw, wat een uitzicht! Niet te beschrijven! We keken en liepen langs de afgrond met open mond. Zeker weten een van de natuurlijke wereldwonders! Tegen de avond, na het eten, gingen we terug naar de camping. We kwamen een hert tegen in de berm, die daar rustig stond te eten. Bij de tent viel het ons op dat de sterrenhemel prachtig was. Veel meer sterren dan we thuis gewend zijn. We keken een tijdje omhoog, maar de vermoeidheid sloeg al snel toe. Het was pas iets van negen uur. Toch gingen we allemaal naar bed.
De volgende ochtend, een ochtend die veel koeler was dan in Lake Havasu City, waren alle kinderen moe en de ouders uitgerust. Op de planning stond een wandeling in de Grand Canyon. De planning werd uitgevoerd. Het was best warm, dus moesten we 5 liter water mee. De wandeling was ongeveer 4 uur lopen. anderhalfuur naar beneden, 2,5 weer omhoog. Omhoog was best wel zwaar, het was heel erg warm en er was bijna geen schaduw. Het was ons zweet meer dan waard, het uitzicht was prachtig.  Na de wandeling gingen we naar het visitors center en weer later terug naar de tenten. Bij de tenten kwamen we erachter dat we waren beroofd. Beroofd door Zwarte Rovers. Beter bekent onder de naam Raaf. Een groep Raven had onze etenszak weten te vinden en alles wat ze open konden krijgen opgegeten. Het enige wat ze niet open hadden kunnen krijgen was de pindakaas, de appel- en sinaasappelsap en de jam. De rest(chips, brood en ga nog maar even door) was vakkundig opgegeten. Alleen het afval lag er nog.  We besloten maar wat te gaan eten. We aten wat in een echt steakhouse(waar we werden begroet met "Howdy!").  We aten er een echte Amerikaanse maaltijd(steak, hamburger, spare ribbs).
Na het eten gingen we terug naar de Canyon om de zonsondergang te bekijken. Die meer dan prachtig was.
Vanochtend(zaterdag) had iedereen, behalve Jordin(die had een man tegen slaapzak gevecht), goed geslapen en gingen we nadat we hadden opgeruimd, op weg naar Page.
In Page is het nu bijzonder warm, dus zitten we wederom in een Motel.

Foto1: http://img104.imageshack.us/img104/6008/dsc4336.jpg
Foto2: http://img189.imageshack.us/img189/3319/dsc4380.jpg
Foto3: http://img20.imageshack.us/img20/7550/dsc4428.jpg
Foto 4: http://img104.imageshack.us/img104/638/dsc4348.jpg

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan