Whiskeyfill Farm Co Valemount, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Whiskeyfill Farm Co
Whiskey Fill Road 830 Box 1077
Valemount
Canada

GPS-locatie:
52.81883028, -119.236169392

Telefoonnummer:
250-566-4578

Website:
whiskeyfillfarmco.com

E-mailadres:
whiskyfillfarmco@outlook.com

Aanvullende informatie:

Agrotoerisme:

“Een vorm van toerisme waarbij bezoekers in boerderijen verblijven of deze bezoeken, om het boerenleven te ervaren of als uitvalsbasis om het platteland te verkennen”.

Whiskeyfill Farm is een kleine hobbyboerderij net buiten de dorpsgrenzen in Valemount BC. Omring jezelf met 40 hectare aan bomen, parkachtige veldpaden en uitzicht op de bergen.

Maak een wandeling door de boerderij en geniet van de oude gebouwen en de rustieke hut van oom Tom, een perfecte fotolocatie of koffieplek in de ochtend. Speel met de geiten of koop verse eieren van de boerderij voor het ontbijt. 'S Avonds kunt u genieten van de rustige sfeer of langskomen in de feestschuur voor een overdekte ruimte, perfect voor barbecueën, dansen of spelletjes in de tuin! bekijk ons ​​schema, aangezien we dit verhuren voor evenementen. Interesse om de Party Barn te reserveren? zend ons een bericht! Maak een ritje of een korte fietstocht naar de stad om de lokale gemeenschap en restaurants of brouwerij te bezoeken, of loop de bosweg af om het meer te bekijken!

Whiskeyfill farm is een landelijke boerderijervaring als geen ander, en omdat je dicht bij de stad bent, heb je alle voorzieningen en activiteiten voor de deur, met de ruimte en vrijheid om achterover te leunen en te ontspannen in de natuur.

Andere dingen om op te merken: Trek naar ons semi-privé, vlakke camperperceel omgeven door bomen en u vindt 30amp-aansluitingen, wateraansluitingen en een vuurring, evenals een picknicktafel. Er zijn verschillende Saskatoon-bessenstruiken en enkele frambozenstruiken in de omgeving, evenals wandelpaden rond de boerderij. Er zijn slechts twee camperplaatsen op deze locatie, dus het is vredig en rustig en mooi in de schaduw met een klein grasveld om te spelen en te genieten. Huisdieren zijn aangelijnd toegestaan, aangezien dit een werkende boerderij met dieren is en er ook honden aanwezig zijn in de accommodatie.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (0)

Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews over Whiskeyfill Farm Co in Valemount. Je kunt de eerste review schrijven.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan