Park Sands Beach Resort Parksville, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Park Sands Beach Resort
Island Hwy. East 105
V9P 0B1 Parksville
Canada

GPS-locatie:
49.321218, -124.31214

Telefoonnummer:
+1-877-873-1600

Website:
http://www.parksands.com

E-mailadres:
info@parksands.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Huisdier vriendelijk
  • Speeltuin

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-07-2023 door

Bij aankomst op de camping was de receptie gesloten, er hing een telefoonnummer op de deur. Gelukkig kwam de eigenaresse net even aanrijden. Gehaast informeerde ze of we gereserveerd hadden en vroeg welke plek we hadden. Er volgde een summiere uitleg waar de plek was. Toen we ook nog iets over de wasmachines wilden weten werd nog snel een toegangscode gedeeld, en dat de machines op loonies draaiden en waar we deze konden bemachtigen. Achteraf bleek dat we ook een toegangscode voor het sanitair nodig hadden. De eigenaresse was (ook telefonisch) niet meer bereikbaar. Gelukkig waren de vaste gasten behulpzaam. De kwaliteit van het sanitair was niet geweldig. Gelukkig waren wij met een camper. De camping zelf oogde erg rommelig. De ligging aan de camping aan het strand is wel mooi.

Bezocht op 05-05-2023 door

na de andere positieve reviews is er iets mis gegaan op deze campground want het was nu verschrikkelijk en zou uit de boeken moeten. Sanitair kapot of zonder slot of het slot werkt helemaal niet, duister publiek, vieze campers. Het uitzicht op zee kan mooi zijn mits het weer mee zit. We hebben 1 van de jongens gesproken die daar werken en hij gaf aan dat ze uit een slechte tijd komen en vol plannen zitten om het op te knappen. Ik zou anderen aanraden: mijd deze plek, wie weet over 1-2 jaar is het weer wat.

Bezocht op 08-08-2019 door

De duurste camping van onze reis! We hadden wel een prachtige, ruime full hook up plek met zeezicht. Binnen enkele stappen liepen we het strand op en het is lekker zwemmen hier (de zee blijft lang ondiep). De douches kosten 1 dollar voor 5 minuten en toiletten zijn matig schoon. Deze camping is eigenlijk te duur voor de faciliteiten die het biedt, maar wij betaalden extra i.v.m. zeezicht. Op deze camping zijn veel vaste gasten; de enige camping waar wij geen andere Nederlanders tegen zijn gekomen. Uitstekende wifi; kids keken Netflix en YouTube.

Kosten per nacht: $112

Bezocht op 26-07-2018 door

Mooi gelegen aan het strand met vanaf de camping een hek naar het strand(pincode). Veel vaste gasten. Voor zo'n prijs verwacht je gratis douches. Nette boardwalk langs het strand. Toen wij er waren was er op loopafstand ook een zandsculpture wedstrijd. Erg leuk.

Kosten per nacht: $68.25

Bezocht op 04-06-2017 door

We hadden een grote verharde RV-plek (full hookup) met uitzicht op het water, sanitair vonden we redelijk. Prima plek, was voor 1 nacht maar hadden hier beste meerdere dagen kunnen verblijven. Naast de camping een levendig park met speeltuin voor de kleintjes.

Kosten per nacht: $61.95

Bezocht op 23-07-2016 door

nette camping, kleine plaatsen, en weinig privacy. Via een poortje kan je naar een mooi strand, naast de camping is er een grote speeltuin.

Kosten per nacht: $58.8

Bezocht op 01-10-2015 door

Vriendelijke familiecamping aan zee. Kleine plaatsen. Goede laundry voor ca. $ 4. Goed sanitair, warme douche $ 1 voor 5 minuten.

door op 24-06-2015

Mooie camping vlakbij het strand. Camping ligt vlakbij winkels en een mooie speeltuin.

door op 02-07-2014

Leuke nette overnachtingscamping, goed sanitair en goed werkende wifi. Uitstekende plek als je net vanaf de boot komt. Mooi strandje en kinderspeelplaats aanwezig.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Volgend jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan