Puntlegde RV Campground Courtenay, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Puntlegde RV Campground
Condensory Road 4624
V9J 1R6 Courtenay
Canada

GPS-locatie:
49.6970971, -125.003345

Telefoonnummer:
+1-250-334-3773

Website:
http://www.puntledgerv.com

E-mailadres:
puntledge_rv_campground@shaw.ca

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette

Overige faciliteiten

  • Speeltuin
  • Internet

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 28-07-2022 door

De camping ligt dicht bij de stad en vanaf de brug is het heerlijk in de rivier zwemmen op warme dagen. De ontvangst was echter erg koud, er staan wat zeer vervallen caravans van vaste bewoners en er is geen enkele schaduw van bomen oid. Ook was het niet mogelijk om je afvalwater te lozen (ook niet tegen een kleine vergoeding), daarvoor moest je omboeken naar een full-service site. Allemaal dus niet echt service gericht.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 28-07-2017 door

Een redelijk grote campground aan de rand van de plaats Courtenay. Er zijn veel tentsites Daar zijn geen faciliteiten. Er zijn wel (full)-hook-ups maar die moet je van te voren reserveren of net geluk hebben dat er één vrij is. Als de WIFI het doet heb je een goed signaal op de hele campground. Voor het douchen moet je betalen. Naast de campground stroomt een rivier. Deze maakt een aantal bochten en het is geinig om je in Courtenay vanaf Puntledge Park in een rubberboot of een zwemband stroomafwaarts te laten drijven tot de campground of nog verder. Het personeel is vriendelijk. Men is begaan met de First Nations. Er staat een grote totempaal bij de ingang van de campground. Bezienswaardigheden in de buurt zijn bijvoorbeeld: Nymph Falls Nature Park en Forbidden Plateau. In Courtenay zelf zijn aardig wat winkels. We betaalden $ 25,25 voor een tentsite en $ 39,90 voor een full-hook-up. In de weekenden wordt de campground ook gebruikt door groepen kampeerders.

Kosten per nacht: $25.25

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan