KOA Fancy Gap / Blue Ridge Parkway Fancy Gap, Virginia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Fancy Gap / Blue Ridge Parkway
47 Fox Trail Loop
Fancy Gap Virginia, 24328
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.661471, -80.694575

Telefoonnummer:
+1-800-562-1876 / +1-276-728-7776

Website:
http://koa.com/campgrounds/fancy-gap

E-mailadres:
fancyfapkoa@hotmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: $ 65 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 06-08-2023 door

Om met de camper op de plek te komen, reed er een golfkarretje voor ons uit die ons heel goed hielp met het parkeren. Een steile weg naar beneden, bijv om bij het toiletgebouw te komen. Deze is héél schoon. Wij hebben geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 02-05-2019 door

Goede camping met ruime plaatsen. Sanitair niet gebruikt. Midden aan de Blue Ridge Park Way . Veel plaatsen onder de bomen.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 13-06-2016 door

Een betere routebeschrijving en plaatje in de KOA gids zouden de overspannen reactie van de receptie en de mededeling dat je beter kunt bellen om je te instrueren hoe te rijden overbodig maken. Schaduwrijk en geaccidenteerd, maar betonplaten maken dat je camper of caravan toch horizontaal staat. Sommige plaatsen zijn aan de kleine kant. Receptiepersoneel bereid om reserveringen voor je te maken bij andere KOA campings voor je reisvervolg. Airco in de doucheruimtes was iets te fris afgesteld. Camping wordt af en toe door beren bezocht, daarom het verzoek om geen etenswaren onbeheerd buiten je kampeermiddel te laten slingeren. Veel natuurschoons van Blue Ridge Parkway in de buurt. De route op zich is een en al vergezichten. Voor de fietsfanaten: Blue Ridge Parkway is een prachtige omgeving om te fietsen. Niet te druk, glooiend en afwisselend.

Bezocht op 01-04-2016 door

Gewoon een goede camping. Vriendelijke ontvangst, mooie plekken met electra, water en afvoer en het toiletgebouw is schoon en redelijk modern. Aanrader.

Kosten per nacht: $45

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan