Chassahowitzka River Campground Homosassa Springs, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Chassahowitzka River Campground
8600 W Miss Maggie Drive
Homosassa Springs Florida, 34448
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.73072061, -82.59149665

Telefoonnummer:
352-382-2200

Website:
http://chassahowitzkaflorida.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Leuke kleine familiecamping met ca. 40 RV plekken. Kosten ca. 35 dollar per nacht voor full hook-up! Erg aardig dame in de receptie/winkel die ook nog eens de baas is. Je kan er kano's en kayaks huren en gelijk de rivier op. Op 2 mile afstand is o.a. een Publix. Aanrader!

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

Verhuur van kayaken en kano's Wifi geschikt voor Uitzending Gemist (echt waar!) Ligt aan Rivier


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: $ 74 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 25-04-2024 door

Hele mooie camping, plekken onder de bomen, sanitair goed verzorgd, vlakbij de rivier waar je met een kano uitstapjes kunt maken, had een pull thru plaats gereserveerd maar in de praktijk een back in plek was Was het geld wel waard

Kosten per nacht: $74.05

Bezocht op 13-03-2022 door

Dure camping, maar mooi gelegen in een bos aan de Chassahowitzka river. Je ziet vanaf de oever de manatees zwemmen. Kano verhuur is mogelijk. sanitair ook prima voor elkaar.

Kosten per nacht: $64

Bezocht op 21-12-2019 door

Super leuke camping met een charmante dame bij de receptie/shop (gratis koffie!). Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Omdat het regende in de morgen, zijn we eerst gaan lunchen in de naastgelegen kroeg. Een avontuur op zich, maar eerlijk is eerlijk, de hamburgers waren zalig. 's Middags was het droog en hebben we gekayakt. We waren de enigen op het water. Fantastisch! Gewoon tussen de zeekoeien :-)

door op 05-08-2015

Goedkope privécamping vlak aan de Chassahowitzka rivier. Vriendelijke dame die ook de baas is. Lage prijs voor full hook-up (35 dollar), snelle wifi. Plekjes beschut door bladerdak maar wel redelijk dicht op elkaar.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan