Dimond O - Stanislaus National Forest Groveland, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Dimond O - Stanislaus National Forest
Evergreen Rd
Groveland Californie 95321
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.8631273, -119.8709732

Telefoonnummer:
+1-209-379-2258

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Prima camping nabij de ingang van Yosemite NP.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-08-2019 door

Deze camping had niet veel (geen elektriciteit, geen water, geen bereik) en was ook best ver vanaf het Yosemite National Park.

Bezocht op 05-10-2018 door

Wanneer je geen zin hebt in de mega campings in Yosemite Valley en ook geen volle pond wil betalen voor de RV parks buiten het park dan is dit een geweldige optie. Het is officieel buiten het park maar de beide ingangen zijn op een steenworp afstand van deze camping. Wij hebben 1 nacht in Yosemite Valley gestaan en 3 nachten op Dimond O. Vanaf hier zijn uitstapjes naar Hetch Hetchy en de Tioga Road makkelijk te maken. We hebben enorm genoten van de rust op de ze camping. Een standplaats aan de Tuolumne river met een eigen vuurplaats en picknickbank. Weet wel dat er alleen (schone) wc's en water is. Een douche is een eind weg. Wel is er brandhout te koop en is er een beheerder aanwezig.

Kosten per nacht: $26

door op 02-06-2015

Keurige gov. camping. Wij betaalden $24 voor een RV plek zonder aansluitingen. Alle campings in het park zaten vol en hier was nog voldoende plek, ligging in het bos en ligt op 6 mijl van de ingang van het park af. Er zijn alleen toiletten op de camping en er is water.

door op 12-07-2013

2 Nachten verbleven. De eerste dag was het sanitair zo vies, dat we er geen gebruik van hebben gemaakt, de tweede dag was het schoongemaakt. Mooie plaatsen, schaduwrijk, wel wat verder van Yosemite Valley.

door op 17-11-2011

Leuke camping nabij riviertje 5 mijl buiten de ingang van Yosemite NP. Prima alternatief wanneer de campgrounds binnen Yosemite al volgeboekt zijn.

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan