Vraag offerte

Jucy RV

Logo Jucy RVDe markante groen met paarse campers van Jucy zijn al een begrip in Nieuw-Zeeland en Australië. Maar Jucy is ook beschikbaar in Zuidwest-Amerika en West-Canada. De compacte campervans hebben verrassend veel voorzieningen: naast een keukentje met wasbak is er bijvoorbeeld ook een dvd-speler aan boord. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper: een tweepersoonsbed op het dak. De camper rijdt relatief zuinig en is gemakkelijk te besturen.

Locaties

In Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Vancouver (Point Roberts) is de Jucy Trailblazer te huur. De Jucy Wavefarer is niet in Vancouver (Point Roberts) te huur. De verhuurlocaties van Jucy zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30. Op zaterdag kun je alleen in de ochtend campers ophalen en inleveren. Op officiële feestdagen zijn alle verhuurstations gesloten.

Vroeg boeken loont!

Jucy RV werkt met een flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast op basis van de vraag/aanbod-situatie die op dat moment geldt. Hoe meer voertuigen er zijn, hoe lager de prijs! De vuistregel is daardoor: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je camper.

Extra huuropties

Tegen betaling kun je bij Jucy de volgende extra's huren:

  • Campingstoeltjes
  • GPS
  • Babystoeltje of kinderzitje
  • Inventarissen (kook-/eetgerei, beddengoed, handdoeken) en verzekeringen staan standaard in de offerte.

Bekijk de video

Meer weten over Jucy RV?

Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!