Dinsdag 12 juli

Door Fam. Buitenhuis - 16-07-2022 05:16

Rond 10 uur na het ontbijt weer gaan rijden. Eerst even naar Moab om inkopen te doen omdat we vanavond in een afgelegen gebied zijn.
Eindelijk Wifi in de supermarkt om een dump plek te vinden voor ons afvalwater. De tank was vol en daardoor liep het water niet meer weg. Toilet konden we nog wel gebruiken. Na alles geloosd te hebben konden we op weg naar Fruita.
Onderweg in een woestijn stadje getankt.
We rijden ongeveer 1 op 3 met de camper dus tanken kunnen we wel.
De weg naar een volgend dorpje was 30 mijl waar geen bocht was. Halverwege maar even de camper langs de weg gezet en de aggregaat aangezet om hotdogs in de magnetron warm te maken en even de airco aan, het was weer rond de 40 graden.


Aangekomen in Fruita een korte wandeling gemaakt in een oud dorpje wat in 1880 is gesticht door mormonen. Overal nog oude werktuigen en veel fruitbomen.

Prachtige plek zo midden in de droge omgeving. In de avond nog een korte wandeling gemaakt maar dat was wel oppassen, er was namelijk een mountain lion gespot dus overal waarschuwingen. Na een steile klim maar weer maar beneden gegaan omdat de zon achter de bergen ging.

Overal mooie plaatsen en eigenlijk te weinig tijd.

Morgen richting Bryce Canyon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan