Zon, wind en wandelen

Door Familie Loos - 17-06-2022 02:32

16 juni
Vanmorgen beetje langer blijven slapen. Na het ontbijt zijn we naar de Beaver Pond  Trail gereden. Hier was een wandeling van 10 minuten. Een stukje natuur gecreëerd door bevers.  De Beaver Pond Trail van ongeveer een halve kilometer is een aanrader. In mei en juni is dit een ideale locatie voor het spotten van vogels. Het meer, dat prachtig tussen de bossen ligt, ontstond doordat bevers een dam in een stroompje bouwden. Daarna besloten we door te rijden naar de Cascade. Toen we daar aankwamen bleek de weg ernaartoe afgesloten. Jammer. We waren ook wel heel nieuwsgierig waarom deze is afgesloten. 
Op weg naar de campground gisteren zagen we een bord met rododendrons flat. We dachten leuk een bloemenzee laten we daar gaan kijken. Toen we er waren bleek dat de rododendrons nog volop in knop stond. Het is te koud om uit te komen.
Daarna zijn we naar Manning Park rest area gereden. Hier hebben ze koffie maar ook waar we vanavond kunnen eten en een winkeltje en souvenirs. Het is 3.5 km van de campground dus we gaan vanavond het eten ophalen en in de camper op de campground opeten. 
We hadden hier nu ook de camper staan en maakten onze lunch en in het zonnetje aten we onze lunch. We werden omringt door (canadese) gaaien en grond eekhoorns. De eenkhoorns kwamen heel dichtbij. Als je je hand voor je op de grond hield kwamen ze kijken of er iets te eten in zat. Je mag ze niet voeren en dat deden we niet, maar duidelijk is dat ze wel gevoerd worden. Er zat ook een enorme raaf. We hebben vandaag zon met wolken en een koude wind. Belangrijkste is dat het droog is. 
Na de lunch zijn we naar de Canyon nature trail gereden. Een trail van 50 minuten op de weg naar de campground. Deze trail is prachtig. Je liep evenwijdig aan een rivier met snelstromend  water. Aan de wanden van de bergen lagen allemaal boomstammen. Ooit omgewaaid en blijven liggen. Men heeft alleen gezorgd dat de paden begaanbaar blijven door de boomstammen door te zagen en van het pad af te halen. Als lucifers houtjes lagen ze tegen de bergwand. 
We liepen de trail in 35 minuten. We zijn naar de campground gereden en namen een biertje. We zaten eerst buiten in het zonnetje maar door dikke wolken was de zon weg en werd het koud. We zijn binnen in de camper gaan zitten met een biertje en een knabbeltje. Toen de zon er weer was hebben we nog een paar foto's van de ingang gemaakt en zijn buiten gebleven in de zon. De wind is gaan liggen. 

Reacties

Els en Arjan 17-06-2022 07:51 {{button-62914}}

Sodemieters wat is het daar mooi. Super plek op de camping ook zeg.

Patricia Roos - van Tricht 17-06-2022 16:06 {{button-62926}}

Heerlijk om te lezen Monique! Jullie maken prachtige wandelingen ♥️ En de four winds camper ziet er geweldig uit! Knijp jezelf maar ff en geniet extra 💋

Joke van der veen 17-06-2022 20:05 {{button-62934}}

Zo mooi, dat is genieten nietwaar?
En ook de camper is wel een luxe onderkomen hoor.
Heel veel plezier daar.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan