En dan ben je er ineens

Door J. Oomen - 18-04-2022 01:43

Wow, we zijn veilig aangekomen. De reis valt altijd tegen, het voorwerk deze keer ook. Vooral het zeker weten of je alles wel bij hebt, gelukkig kan je dit bij Lufthansa ook van te voren laten controleren

Test bewijs (negatief) via Testifly, vaccinatie bewijzen, ESTA en een formulier dat je netjes aan alle regels zal houden rondom corona. Alles geprint en digitaal meegenomen, nooit meer naar gevraagd. Maar alles was op orde.

De lange reis had een vroege tussenstop in Frankfurt, met vertraging vertrokken uit Amsterdam en een korte overstap: rennen dus om goed de volgende vlucht te halen, met wat lief lachen de controle goed doorgekomen (voordringen met het haast excuus werkt gelukkig). De reis was lang maar Luuk heeft zich redelijk goed vermaakt, kort dutje, veel filmpjes en weinig spelletjes.

Douane in Denver een verademing, snel door naar de stad met de taxi en veel te vroeg op bed (1900)

Een onrustige nacht die gelukkig redelijk lang duurde, de ochtend (Pasen) beginnen met een matig Amerikaans ontbijt is niet de droom van een reiziger maar het hoort erbij. De ochtend wandeling (Capitol Hill, 16th street) was heerlijk. Een snelle snack bij Union Station, een hobkbalwedstrijd en een diner verder zat de dag er weer op.

Genoten van de tussendag in de reis :-) 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan