Van Kayenta naar Moab

Door Frits en Marijke Bergen - 31-05-2022 03:37

 

KAYENTA ——-> MOAB 

163 ——>191

  • Bluff
  • Photopoint Monument Valley
  • Canyon Lands NP (313)
  • Mesa Arch 800 meter

 

Vandaag naar Moab gereden. We waren iets later dan anders. Hebben een redelijk ontbijt gehad. Alles was aanwezig. Hotel was prima. De weg naar Moab was redelijk rustig. Onderweg nog wat foto’s gemaakt. In Moab aangekomen zijn we gelijk doorgereden naar Dead Horse Point SP. Dit park hebben we nog niet eerder bezocht en ik moet zeggen het is een klein maar fijn park. Kosten hiervoor zijn $ 20. Dit is dan wel voor 2 dagen. Je kan er verschillende wandelingen maken. Na dit mooie park zijn we naar Canyonlands gereden. Ook dit blijft een mooi park. Hier waren we even vergeten hoe groot het eigenlijk allemaal is. Het viel met de drukte nog wel mee alleen bij de parkeerplaatsen was het soms hutjemutje. Daar is nog niets aan veranderd. We zijn vaak uitgestapt om foto’s te maken en soms een kleine wandeling om ergens te komen.

Op een gegeven moment zijn we weer in de auto gestapt en richting hotel gereden. We slapen in de River Canyon lodge. Dit hotel hadden we 5 jaar geleden ook. Het is nog niets veranderd. De dame achter de balie vertelde dat ze in december gaan renoveren.

We hebben ons opgefrist en zijn een heerlijk hapje gaan eten bij Spoke on Centre. Frits heeft een heerlijke hamburger gehad en ik had een spaghetti carbonara. Plus een biertje voor ieder. Het was weer een geslaagde dag.

We blijven hier wat dagen. Ook wat rust dagen.

 

Het weer is hier prima.  Nu is het een beetje bewolkt maar niet koud.

 

Reacties

Jolanda 31-05-2022 08:46 {{button-62131}}

Leuk hoor, jullie zien erg veel

Klamer 31-05-2022 10:09 {{button-62140}}

Rust dagen horen er ook bij in je ziet heel veel top

Rob & Lies 31-05-2022 15:41 {{button-62148}}

Wat een grandioze route! Echt schitterend, de foto's worden alleen maar mooier:-)
Misschien wat eentonige tekst van ons maar wij kunnen er niets anders van maken dan dat het idd prachtig, schitterend is en dat jullie het perfect vastleggen zodat wij allemaal mee kunnen genieten. Top, blijf lekker genieten van al het moois!
Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan