Voorbereiding

Door Ron & Kath - 29-08-2019 14:13

Het plan: in 2018 naar Amerika gaan ! 

De realiteit: pas in 2019 naar Amerika gaan. Typisch ons, het boeken uitstellen met als gevolg dat de vluchten verdubbelde in prijs. Veel gevloek, maarja: het is dan ook onze eigen fout (je zou denken dat we ooit onze les leren) En uiteindelijk...Andalusië was ook mooi. 

In februari dan toch onze vluchten geboekt. We vliegen vanuit Amsterdam rechtstreeks naar LA, waar we -volgens de regels- een nachtje in een hotel slapen. We verblijven in het Hilton hotel: nog even genieten van luxe en ontbijt.

Met onze huurwagen willen we dan alvast boodschappen inslaan bij de Walmart. Naar wat we gelezen hebben, onze eerste echte Amerikaans attractie!  Dan rijden we naar Cruise America, waar we ons mobiele huisje voor de volgende 19 dagen ophalen. 

In juli gingen we een kijkje nemen op de info dag (oepsie van de concurrent) en mochten toen eens binnengluren in de 25ft Cruise America Camper. Veel te groot naar mijn zin, maar hé manlief ziet het graag groots. 

Ronn heeft onze route van 3500 mijl uitgetekend op een grote landkaart en ik heb onze roadbook alvast geklasseerd in een mooi roze kaftje. 

De valiezen staan klaar om gepakt te worden, hetgeen voor mij nog een hele opgave zal zijn (want hoeveel schoenen neem je mee voor 20 dagen hihi) 

De kattenoppas is voorzien en de verzorging voor het paardje werd in goede handen gelegd. 

Nu is het aftellen... 

 

Reacties

Helga 04-09-2019 07:40 {{button-59962}}

Nu al leuk om te lezen... kan niet wachten op de rest!
Tikje jaloers maar Zóó mooi geweldig voor jullie! Enjoy and be safe... 💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan