On route

Door Ed en Jolanda Bakker - 26-09-2018 07:09

Met een reis zoals vandaag, wanneer je een behoorlijke afstand moet afleggen, willen wij altijd lekker vroeg op pad. Het is dan nog lekker rustig en je hebt kans om wildlife te spotten. Bovendien ben je lekker op tijd op plaats van bestemming. Alleen ging dat vandaag niet helemaal op. Voor het eerst in al die jaren hebben wij ons verslapen. De wekker ging bijna een uur later dan gepland. Niet zo heel erg maar hierdoor kwamen wij wel een beetje in de spits terecht. Gelukkig schijnt het zonnetje wel lekker maar het is maar net boven 0c. Koud dus. Naar het westen toe, onze kant uit zien wij al weer donkere luchten aan komen, wat wel weer mooie foto’s oplevert. Je moet alles positief blijven bekijken 😜. 

Helaas niet veel dieren gespot onderweg, alleen roadpizza’s.  Een mega grote stekelvarken en een hert. Zo zielig! Gelukkig blijf het wel droog onderweg. Een paar spetters maar dat was alles. Inmiddels was de temperatuur opgelopen tot wel 10! graden. Pfffff warm hoor! whaha. 

Rond 14.00 uur op de camping aangekomen. Een mooie campground net buiten Edmonton. Wij waren nog niet koud klaar met alles  uitstallen of het begon te hozen. Dit levert dan wel weer een mooie regenboog op, whaha. Nou ja, met een heerlijk kopje thee genieten van het getik. Rond 16.30 uur trok de lucht weer open en zijn we op pad gegaan om de omgeving een beetje te verkennen. Ik heb toch maar, voor de zekerheid, een regenjas gekocht, want die had ik thuis gelaten. Dan blijf ik in ieder geval droog tijdens onze wandelingen.

 

Reacties

sylvia 26-09-2018 10:49 {{button-55808}}

Lekker relaxed begin van jullie vakantie. Hopelijk klaart het weer wat op. Ik ben heel benieuwd naar de foto`s van de indian summer. Lijkt me echt mooi!! Nog veel plezier daar en hopelijk zie je ook nog wat beren haha.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan