Dag 25 - Las Vegas

Door De Huismannetjes - 08-08-2018 20:41

Vanmorgen op het gemak opgestaan en in de camper ontbeten. De familie Schrijvers is  vroeg op pad voor een helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Wij gaan (opnieuw) naar de outlet. Vannacht hebben de dames gedroomd over (nog) een tas dus die moet toch nog even gekocht worden. Koen en Stefan blijven op de camping en gaan lekker zwemmen.

Rond 11 uur starten we met uitpakken van alle kastjes en het inpakken van de koffer. Wat een spullen en hoe krijgen we het allemaal weer mee? Toch iets teveel gekocht...?

Rond 1 uur komt de familie Schrijvers  terug van een bijzondere ervaring. Het was fantastisch. Ze hebben mooie foto's waardoor wij ook een beetje meegenieten.

We lunchen in de camper, kids blijven rondom het zwembad en wij ploeteren voort met inpakken.

Rond 4 uur zijn we het zat, het is best warm in de camper en daarom duiken Roel, Michal, Dave en ik ook het zwembad in.

Rond 6 uur rijden we naar de Strip om te gaan eten. Twee jaar geleden hebben we in het hotel Treasure Island gegeten en dat was goed bevallen dus vanavond op herhaling. Dachten we. In het hotel blijkt dat het restaurant gesloten is in verband met een verbouwing dus op zoek naar een ander restaurant. Dit blijkt in het naastgelegen hotel Mirage te zijn. We hebben een gezellige tafel voor 10 personen, het buffet is heel uitgebreid dus voor ieder wat wils. We eten allemaal heerlijk! Mijn topper van de avond was de aardappelpuree (je blijft toch Nederlander), zo lekker! Na het eten lopen we terug naar de auto en rijden we (voorlopig) voor de laatste keer in het donker over de Strip. Het blijft fascinerend om te zien al die lampjes, shows en heel veel mensen. Bye Bye Las Vegas! 

Op de camping zetten we alvast de koffers zoveel mogelijk in de auto en gaan we moe maar voldaan ons bedje in.

Morgenochtend moet de camper echt helemaal leeg zijn. We hebben nog een behoorlijke klus te doen. De wekker staat om 7 uur, nu eerst lekker slapen. 

Reacties

RoRoKiSy 08-08-2018 23:24 {{button-54383}}

Succes morgen. Dikke💋

Ellen van den Bergh 09-08-2018 14:10 {{button-54423}}

Goede reis naar Huis.

Anneke en Frans 09-08-2018 17:02 {{button-54430}}

Weer een stapje dichter richting huis. Uit de camper in een luxe auto dat zal wel weer wennen zijn. Hopenlijk gaat het wel met alle bagage? Goede reis. 👋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan