Weinig gezien op 21 mei

Door Henny en Afke Bruijl - 22-05-2018 05:39

Na twee dagen in Page ( Arizona) te hebben gestaan, waar het ook nog eens een uur vroeger was, zijn we vandaag in Utah aanbeland. Daar waren we dan ook binnen vijf minuten, want de grens liep over onze camping.

Het doel was om in Zion te gaan kijken. Een van de populairste parken in Amerika. De weg erheen was prachtig! Weer veel bergen met diverse kleuren en uitvoeringen.In Zion zelf ga je geleidelijk omhoog in een mooie, boomrijke kloof. Zion heet zo omdat de mormonen die hier rond 1840 doorheen trokken hierin het beloofde land zagen, naar het Bijbelse Sion.

IMGP6423.JPG/tr-dynamic/8411/album/IMGP6423.2332.333e.JPG" />

Er zijn twee tunnels gegraven, de eerste kun je met je RV prima doorheen, bij de tweede wordt het verkeer aan de andere kant stil gezet, door de rangers...en kun je midden over de weg door de tunnel. Hij is namelijk te smal voor twee RV's of bussen....( Ik zeg: Hier valt nog iets Civiels uit te graven Ivo....)

IMGP6425.JPG/tr-dynamic/8411/album/IMGP6425.2332.333e.JPG" />

Daarna ga je via haarspeld bochhten naar beneden....prachtig! Je komt dan op de bodem van de kloof en kunt bij het Visitor center je auto parkeren...en dan met Shuttle bus verder de kloof in, wat erg mooi moet zijn.

Maar ja dat hadden meer mensen bedacht....het was er vreselijk vol! de parkeerplaatsen, de bussen...... We hebben rechtomkeer gemaakt en zijn naar onze camping gereden. We zitten nu voor een nachtje in Panguitch.

Morgen meer denk ik.....( ligt ook aan de WiFi op de campings)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan