Zaterdag 9 september

Door Goud - 10-09-2017 16:21

Zaterdag 9 september

We werden vroeg wakker om een uur of zes door motorgeluiden en gepraat. Wout is gaan vragen wat eraan de hand was , een briefing van brandweermannen waarvan er aan aantal op de camping stonden, daarna niet echt meer geslapen.

Het leek of de band waar de wieldop vanaf af zachter was dan de andere kant , eerst dadelijk maar wat lucht erin doen.

Wout had de afvalzak in de verkeerde container gedaan en er was een beer langs geweest die erin gezocht had, we kregen een standje.

In het dorpje Seeley lake geprobeerd de band te vullen maar de binnenste van dubbel lucht was leeg, alarmnummer gebeld en naar de dichtbijzijnde garage gereden.

Daar hadden ze het in een uurtje gerepareerd, een loszittend ventiel, en alles met het alarmnummer afgehandeld. Onderweg verschillende evacuatiekampen gezien , eng hoor.

Toen verder via Helena, three forks, bozeman naar livingston. Gelukkig inmiddels geen rook meer , maar wolken en soms een regenspatje. Camping gevonden in Livingston voor twee nachten, Osens, verder zat alles al wel vol. morgen naar Yellowstone heen en weer terug. 

Fijn om via de reacties op de verslagen en de app contact te hebben.yes

Reacties

Bernadet 11-09-2017 08:33 {{button-49037}}

Hoi Astrid en Wout, het is wel een spannende vakantie geworden met al de verhalen die ik lees. Het zijn allemaal dingen die je normaal ( gelukkig) niet mee maakt. Jullie zien wel veel, en nu nog maar hopen dat jullie nog beren zullen spotten. Nog een fijne vakantie en ik wacht al op het volgende verhaal. Groetjes Bernadet 🐻🐻🐻🐻

Anne en Annie 11-09-2017 14:32 {{button-49055}}

Ja ook daar kan je banden pech krijgen.
Maar ik las dat het snel en goed verholpen is.
Op weg naar Yellowstone . we zijn benieuwd wat jullie de volgen keer schrijven.
Gr van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan